Merhabalar, 18 Nisan ’da Dr. Suleyman Eserdağ tarafından Labioplasti, Klitoral hudoplasti ameliyatı oldum ve perine duzeltmesi yaptı. Bir turlu ameliyat olmaya cesaret edemiyordum erteliyordum yanlış bir doktor secimi konusunda da endişelerim vardı, devamlı bu konunun takipcisiydim ve sonunda Dr. Suleyman Eserdağ ile karşılaştım instagramda ve uzun bir sure takip ettim araştırdım ve bu konuda işine cok hakim, başarılı, iyi bir uzman olduğunu duşunerek sonunda kararımı verdim. Randevu aldım. Biraz cekine cekine gittim bu durumumdan dolayı. Muayenemi oldum ve sonraki hafta ameliyat olabileceğimi soyledi. Dr. Suleyman bey cizerek de yapılacakları gosterdi. Oncesinde cok gergindim, korkuyordum da fakat o kadar cok araştırmıştım ki guvenerek Hera Kliniğe Dr. Suleyman beye gittim ve onla konuşmanın ardından rahatladım ve tamam dedim. Ameliyat gunu geldi ve korktuğum gerildiğim kadar değilmiş, lokal anestezi ile oldum cok rahat ve sorunsuz bir şekilde ayna ile de gosterdi Dr. Suleyman bey. Hemşire ve anestezi uzmanı da iyi ilgili ve sıcak kanlıydı. Sonrasında bikac saat dinlendim hemşire hanım yapmam gerekenleri hem anlatıp hem de bunların yazılmış olduğu bir kağıt verdi. Eve donduğumde ilk 24 saat buz uygulaması sonraki 2 gun birer saat arayla yaptım. Gunde 3 kez pansuman yapıyorum. İlk uc gun biraz ağrım vardı pek fazla hareket edemiyordum istirahat ettim. Verilen ilacları duzenli kullandım ve 3. gunden sonra cok rahat hareket etmeye başladım ve pek fazla ağrı sorunum kalmadı. Dayanamayacak kadar bir ağrı değildi zaten rahat olun bu konuda. İlk birkac gunu atlattınız mı gerisi kolay. Yani boşuna korkmuşum panik yapmışım ertelemişim o kadar gun duş aldım ve cok rahatladım. 2 ay genital bolgemi incelememem soylendi şişlik ve odem olduğu icin 2 ay sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum, ayrıca Dr. Suleyman bey kendi bizzat arayıp durumum hakkında bilgi aldı ilgilendi ve onceki sonraki fotoğraflarımı istedim, attı. Onun da dediği gibi harika olmuş, umarım iyileşince daha iyi olacak, beklemedeyim. Yaptırmak isteyenlere tavsiye ediyorum ve kendisine teşekkur ediyorumMerak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.