Bursa'da bu ameliyatı yaptıracak olanlar kesinlikle ONERMiYORUM. Ameliyat olalı 1 yıl oldu hic ama hic yapamadı. ben pişman oldum başkaları olmasın. Telefonda goruştuğumuzde 3 bin gibi bir fiyat verdi yuzyuze goruştuğumuzde 6bin dedi 5bine indirdi o da neymiş klitorisi yukarı kaldırmak icin artı 3bin daha ustune kattı.
Benim salaklığım, caresizliğim, zaman acısından başka yere gidememiş olmamdan oturu hemen olsun bitsin diyerek gittiğim gun oldum ve bana o gun oncesi sonrası fotoğraf gosteremeyeceğini etik olmadığını soyledi(aslında Bi dunya fotoğraf varmış elindede beceremediği icin gostermemiş)
Kolumdan ilacı verirlerken asistanına kaş goz yaptı telefonu aldı eline ben o sırada sesimi cıkaramadan pat bayıldım tabi uyandığımda tekrar fotoğraf cekiliyordu. Kolumu kaldırmaya ustumu giyinmeye halim olmadığı icin istesem de ağzım iki lafı bir araya getiremedim.
Eve geldik o akşam benden aşırı derecede kan geldi oyle boyle değil dikişler patladı sandım kanama 2 3 gun yoğun oldu. Ama ne ağrı ne ağrı allahım buzlar ilaclar fayda etmedi oram sanki bomba gibi patlayacaktı her saniye zonkluyordu. Kac gece uyuyamadım. Daha sonra acayip şişti ve morardı bunlar olabilecek şeyler ama işini iyi yapan bir doktor olsa bu kadar tahribat olmazdı. Vajinalıktan cıkmıştı her gun ağladım. Her gun fotoğraf cekip karşılaştırdım.
Klitorisi yukarı alma (+3bin) istediği işlem yemin ederim sadece ve sadece 2 tane duğum iplik o kadar. O da zaten biri aşağıda biri yukarıda o kadar cirkin ki klitorisi tamamen acık uste ve pipi gibi dik şekilde uzerinde deri yok. Dikiş attığı o 3 binlik 2 dikiş yanları buyuk siğil gibi et beni gibi kendi kendine cıkıntılı benekler cıktı. ben bu arada hep soyluyorum doktor beye bunları tabi her zamanki gibi duzelecek sabırlı ol bla bla..
Gunler gecti dikişler duşmeye başladı. Yani o kadar duzensiz o kadar ozensiz o kadar boş bir dikiş atmış ki!! İki dikişin arasında 1 parmak boşluk var diğer iki dikişi peşpeşe dikmiş falan tabi cok aralıklı olan dikişlerim acıldı iltihap oldu. Cunku kestiği eti dikmemiş atlamış heralde hastalar orda baygınken gidip sigara molası verip veya başka şeylerle mi meşgul olup gelmiş dikmeye devam etmiş gibi gercekten hala cok ama cok ofkeliyim resmen başından savarak yamalı gibi dikmiş.
Ameliyata başlamadan da beş yuz kere dediğim şey dikiş izi belki olmayacak değil mi? Tırtık Tırtık goruntu olmayacak değil mi? Hayır olmayacak dumduz olacak merak etmeyin. diyerek cevaplıyordu surekli ...
Dikişler dokulmeye başladı. tırtıklaşma oldu. sordum hani duz olacaktı demiştiniz dedim sabırlı ol duzelecek dedi. ameliyat olduğun belli olmayacak dedi. Nerdeee. Sabır sabır nereye kadar. Butun dikişler duştu ustunden gunler, aylar gecti sonuc iğrenc otesi. Klitoris yukarda ustu acık ve yamuk minik pipi resmen bir dudak daha buyuk zikzaklı dikiş bir dudak cok kesilmiş. Tamamen acık olduğunda o bolge inanılmaz kotu duruyor.
Cok uzattım yani demem o ki arkadaşlar, eğer oneren bir kişi olursa kk'de kesin fake hesaptır. Kimsenin ondan memnun ayrılacağını duşunuyorum! mumkun değil. Adamın yapabileceği bu. Kapasitesi bu. Zaten size oncesi sonrası fotoğraf gostermekten cekiniyorsa bir doktor kesinlikle altında bir şey arayın. Cok iyi araştırın paranızla rezil olmayın.
Revizyon ameliyatı icin ozgur kartala gitmeyi duşunmuştum ama corona olunca bıraktım cok kafaya takmamaya calışıyorum ama yine de takılıyor maalesef.
Bu durumda olanlar ameliyatı kafaya koyanlar umarım istediğiniz gibi goruntuye kavuşursunuz
Bursa labioplasti kesinlikle ONERMiYORUM
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Bursa labioplasti kesinlikle ONERMiYORUM