Labioplasti oldum ve surecim
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Labioplasti oldum ve surecim
-
13-09-2022, 16:19:24Merhaba kızlar 6 gun once bende labioplasti ve vajina daraltma ameliyatı oldum istanbulda cok korkuyordum iyi olanlarda vardı kotu olanlarda vardı onları okudukca cok fazla erteledim bu işi. Sonra bir anda gittim ve muayene oldum hemen peşinden ameliyat oldum. Operasyon cok uzun surmedi local anestezi yapıldı ameliyat sonrası goruntu iğrencti gercekten biran oyle kalacak sandım bu ne falan dedim sonra giyinip eve geldim. Bacaklarımı kapatamadım acıyordu tabi ama ağrı kesicim sağolsun azalttı bu durumu. 3/4 gun ağrım vardı kesilen yerlerde oturamıyordum ki hala tam oturamıyorum ya uzanıyorum ya da ayaktayım . Cok fazla kanamam olmadı leke leke oldu hep. Goruntu hala cok kotu hala şiş ve dikişlerim acık. Ama gun gectikce duzeliyor ilk 1-2 gune daha iyi bir goruntu var dikilen yerler kapanmaya başladı. Beni cok rahatsız eden şey şişlik. Ama gun gectikce duzeliyor olması icimi rahatlatıyor. 3 gun antibiyotik kullandım. Gunde 3 kez ağrı kesici alıyordum şuan 2 defa alıyorum. Her wc sonrası batikon kullanıyorum. Batikonu surerken sakın fazla bastırmayın yoksa benim gibi cığlık atabilirsiniz ben temizliğimi yaparken kulak temizleme cubuğunu kullanıyorum artık dış dudaklar ile ic dudak arasını, kucuk dudak icini dikişlerimin ustunu hep cubukla batikonluyorum hem can acıtmıyor hemde daha rahat. İleriki zamanlarda tekrar gelişmeleri yazarım. Korkmayın doktorunuza guvenin ne dediyse o oluyor