Merhabalar arkadaşlar ozellikle labioplasti olup sureci atlatan arkadaşlara sorularım olacaktı. Ben 5 gun once labioplasti oldum ama hic oturamıyorum ve antibiyotikten dolayı mantarım başladı. Allah aşkına tecrubeli arkadaşlar cevaplasın ne zaman normale donebilirim ben duzgun oturabilecek seviyeye ne zaman gelirim. Bir de aranızda iyileşme surecinde dikişlere kantron yağı kullanan var mıydı acaba? Resmen durup durup ağlıyorum psikolojim bozuldu, yardımm lutfen.

Forumu takip eden ve olmayı duşunenler icin tekrar duzenliyorum cunku bu surec gercekten herkeste farklı seyrediyor. Bugun 1 ay oldu olalı onceden de bahsettiğim gibi ilk bir iki hafta baya zorlandım acıkcası oturmada kalkmada ama bu surecte pansumana ve hijyene cok dikkat ettim. 10. Gun ilk dikişlerim duşmeye başladı 20. Gun hepsi duşmuştu, aklına takılanlar icin de ben operasyondan 20 gun sonra falan regl oldum bir sıkıntı olmadı cok şukur. Beni bu surecte en cok zorlayan akıntı oldu ama doktor dikişler erirken akıntının olabileceğini korkulacak bir durum olmadığını soyledi kontrolde. Bir ay sonunda şekli yavaş yavaş oturmaya başladı ama hala gozume takılan yerler var tam oturması 3 ay suruyormuş. Cinselliğe gelince de henuz cinsellik yaşamadım o yuzden bilmiyorum ki zaten 6 hafta yasak var. Şimdilik surecim boyle ilerliyor. Ama şundan emin olun ki herkesin bedeni operasyona cok farklı tepki gosteriyor birinde olan birinde olmuyor duşunenler icin diyebileceğim tek şey operasyondan sonra surekli iletişim halinde olabilecekleri bir doktor secmeleri lazım. Aklına takılan eden duşunen varsa ozelden yazabilir,elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım. Kontrolden sonra yine editlerim, allah olan ve olmayı duşunen kimseyi pişman etmesin ve herkes beklediği sonucu alsın inşallah. Sağlıkla kalın