Labioplasti
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
-
13-09-2022, 16:18:57Toplanın kızlar bu gun 15 şubat cumartesi labioplastide ilk gunum size tecrubemi anlatmak ıstiyorum 27 yaşındayım 11 yaşından beri buyuk olan bu labioları estetik ettirmeye korktum. Doktorum sevgili HASAN YILDIZ bile şaşırdı cok buyuk diye. Ki bekarım ilişki ya da doğum sonra olmadı bu cirkin goruntu ergenliğimden beri var Neyse İzmir alsancakta ucretsiz bir on muayeneye gittim artık cok rahatsızlık veriyordu cunku Doktor bana cok guven verdi sağolsun ekibi ve kendisi cok ilgili saclarınızı okşayan hemşireler duşunun
bir uyudum bir uyandım her şey bitmiş uyandığımda hiseetiğim ağrı 10 uzerinden 0 iken hemşireler biraz yuruttu anesteziyi kusarak attım maalesef kendime geldim derken yanmalar başladı ama katlanılmıcak bi ağrı değil 2 saatlik ev yolunu o ağrı ile geldim 2 tane ağrı kesici ictim yine cok aman aman olduren bi ağrı değil elini kesersin acır ya oyle bişey. Eve geldim şuan acık renkli kanamam var 20 gun sonra kontrole giceğim şuan olduğumdan hic puşman değilim cok guzel bir iş cıkarmış doktorum. Ha birde unutmadan oturup kalkarken biraz sıkıntı yemeği ayakta yetim oturamadım ama ilk gun olduğu icin normaldir. Gelişmeleri tekrar yazarım