Merhaba arkadaşlar. Ben eski kullanıcı adı umutsuz_vakaa olan kullanıcıyım. Hesabıma erişim sağlayamadığım icin yeni hesap actım. Amacım tamamen kimsenin benim yaşadığım zorlukları, karar verme sancılarını yaşamaması adına eksiksiz gediksiz net bir bilgi paylaşmak. İsmini vereceğim hicbir Dr. ile hicbir bağım olmadığını bilmenizi istiyorum oncelikle ki benim gibi okurken, reklam mı acaba tereddutu yaşamayasınız. Biraz uzun ama inanıyorum faydalı olacak bircok arkadaşa.

Oncelikle forumda yazan yuzlerce msjı okuduktan sonra bugun bir cesaret ameliyata girdim. Burada oyle reklam kokan msjlar okudum ki karar verirken zorlandım. Once kararım Ebru hanımdan yanaydı. Aradığımda fiyatı pahalı bulduğum icin vazgecmiştim. Kendisini hic tanımam ama şukrettim burada okuduklarımdan sebep gitmediğim icin.

Sonra Ozgur bey olsun diye duşundum. Aradım fiyat bilgisi ve işlemler icin. Sekreteri Zeynep hanım cok tatlı, ilgili, alakalı ve cozum odaklıydı. Fiyatı da 2 işlem icin fazlasıyla uygun geldi. Ancak tek sorun İstanbul'da olmaları ve ben başka şehirde yaşadığım icin gerek kontrole giderken, gerek ilk aşamada cebimi zorlayacak olmasıydı. Yoksa kesinlikle gozum kapalı gidecek kadar guven duymuştum konuşma sonrası. Bir işlemin oncesinde en onemli şey guven zira.

Bu isimler daha hic aklımda yokken bir isim soyluyordu arkadaşlarım surekli. Hem de yakın cevremin bircoğu. Kadın Doğum Uzm. Dr. Cağlar Yazıcıoğlu. Kendisi eskiden Antep'teydi ve giden bircok kişi onu oneriyordu muhakkak. Forumda nasıl ismi olmaz şaşırdım hatta. Ben de kafaya koydum ona gidecektim ama Acıbadem Kayseri'ye gectiğini oğrendim. Hastaneden işlem icin fiyat istedim. Ucuk mu ucuk bir fiyat gelince direk elemek durumunda kaldım uzulerek. Cunku sadece duyduklarıma nazaran soyleyebilirim ki Cağlar Bey gercekten işinin ustası. Bana nasip olmadı.

Cağlar beyin bir arkadaşı onerildi Antep'ten. Plastik Cerrah Mehmet Doğan. Daha once bir arkadaşım gitmişti ona. Anlata anlata bitiremedi ama ben sadece tlfnda goruşup işlemler ve fiyat hakkında bilgi almak icin aradığımda pek ikna edici gelmemişti. Cok ilgili olmasına rağmen ustelik. Erteledim once. 5-6 ay sonra tekrar araştırırken Cağlar Bey'i aradım dedim hastane fiyatta indirim yapmaz mı? Malesef yeteri kadar indirimli verildi fiyat dedi, hastane halkla ilişkileri mudure hanım da aynı şeyi soyleyince, Cağlar Bey'e Mehmet Bey'i sordum. Siz cok guven veriyorsunuz ama Mehmet Bey'i tanımıyorum ne dersiniz, ona gitmeli miyim işlem icin diye sordum. Cağlar Bey o kadar tatlı bir doktor ki hic ticarethane mantığıyla iş yapan doktorlar gibi kotulemedi Dr. Mehmet Doğan'ı. "Sana şu kadar soyleyeyim o vajinayı tamamen indirir aynısı gibi geri yerine koyar bunu bil yeter" dedi Dedim hic duymuyoruz forumlarda falan. Nasıl etkileniyorsak okuduklarımızdan Dr. Bey "sen ona bakma, en iyi plastik cerrahlardandır, madem buraya gelemiceksin o zaman kesinlikle Mehmet Doğan'a gitmelisin" dedi. Ben Cağlar Beyin hekimliğini onlarca insandan iyi bilince onun referans olduğu birisi de kotu olamaz diye verdim kararı 2 gun once aradım dr. beyi. Bugun icin randevu aldım. Ucreti konuştuk ve atlayıp geldim.

Ameliyat oncesi icimde bir tırsma bir korkma, ya yaptırmasam mı soruları ameliyathaneye inene kadar devam etti. Ben genel anestezi olcak sanarken belden uyuşturdular sezaryandaki gibi ama sanırım uyuşukluk halim olması icin de bir şey verildi ilk 10 dkdan sonra bi mayıştım uyudum. Uyandığımda devam ediyordu işlem. Doktor bey bitmek uzere deyip sonrasında yanıma gelerek elindeki ic dudak kenarlarını ve vajina daraltma işleminde icten kesilen parcayı gostererek bitirdik dedi. Fotosunu ceker misiniz dedim, elbette dedi. O heyecanı anlatamam. Ne gorcem acaba diye gup gup Ay size yemin ederek soyluyorum daha yeni dikiş atılmış olmasına rağmen inanamadım. Bu ne yaa dedim. Harika olmuş cunku. Klitorise dokunmamış, ama klistoris kenarından aşağı inen kısımla ic dudağı birleştirmiş. Yaa var ya ucacaktım nerdeyse ama bacaklarımı hissetmiyordum uyuşmadan Dedim hemen atın fotoyu bana

Sonra odaya cıkarıldım. Yalnızım da refakatcim yok. Cıkcam diye ďuşundum dr. bey yola cıkma hemen kal bugun, yarın pansumanını yaptıralım oyle gidersin dedi. O guvenemediğimi sandığım adam şaheser cıkarmış olunca ikiletir miyim Oyle teşekkur ettim ki, acıp acıp fotoya bakıyorum falan. Zaten aşırı uzun değildi ic dudaklar ama ben hic belirgin olmasın istiyordum. Beklediğimin otesinde de olunca cok cok cooook mutluyum. Boyle devam etmesi umudundayım. Umarım erken konuşmuyorumdur. Amin

Bunun dışında akşama kadar hic şikayetim yoktu ama sonra tabii biraz sızı başladı. O da olacak icimden parca cıktı yani. 2. Ağrı kesicim verildi, antibiyotik bir de. Tekrar hafifledi. Ama acırken bile dayanılmaz değildi Allah'a şukur.

Şu an hastanede yatıyorum ve ağrım hic yok. Muhtemelen gece olur biraz yine dindirilir diye duşunuyorum, inşaAllah.

Ben ameliyatı olana kadar burayı yalayıp yuttuğum icin dedim ki hayırla cıkarsam hemen yazacağım. İnşaAllah sonrasında da sorunsuz iyileşme geciririm. Dua beklerim herkesten.

Sorusu olan, sureci anlattım ama buna rağmen merakı olan varsa seve seve cevaplarım. Sonraki surec hakkında da girip bilgilendirme yaparım merak edenler icin.

Hepimize sağlıklı, ozguvenli gunler olsun​