Merhaba kızlar.

Bir hafta once duygu durumu karışıklığım yuzunden bi turlu bu konuyu acamadım. Şimdi tum ayrıntısıyla size bu operasyonu anlatıcam.

Oncelikle hicbir zaman hata değil her zaman ders deyip ahlak bekcisi kızceleri pistten alalım lutfen

İstanbul da oturuyorum, burada bu operasyonu yapan bircok doktor var bu yonden şanslıydım. Bir kac doktor araştırması ve asistanlarıyla konuştuktan sonra bir doktor da karar kıldım. (doktor ismi icin ozele plzz).

Bu doktor hakkında burada bircok olumlu aynı zamanda olumsuz yorumda okudum. Fakat bir anlık deli cesareti ile gittim aynı gun işlem de oldum.

Benim isteği kalıcı yani flep ile dikim ve daraltmaydı. Daraltmaya ihtiyacım olup olmadığını doktora sordum ( once muayene eder diye duşundum ama duşunduğum gibi olmadı)

Eğer istersen bir iki dikiş atabilirim ama fiyat yukselir dedi. (sanki para konusu yapmışım gibi onu da sıkıştırdı)

Dedim daraltma ve kalıcı dikim olsun. Hemen bir kağıt cıkardı şekerim tansiyonum var mı diye sordu. Heee bu arada işlemden 2 saat once bişey yiyip icmeyin demişlerdi. Bende dedim işlem sonrası şekerim duşebilir acım ve stresliyim dedim. Gulerek sorun yok şeker bizde var veirirz dedi.

Sonra bir post makinası cıkardı trink parayı da cekti (ucreti de ozelde soylicem)

Eveeeet gelelim işleme. Hemşiresi geldi sadece ic camaşırımı cıkarmamı istedi. Sonra beni cok eski bir jinekolog muayene masasına aldı.
Ozel hastaneler de olan masalar cok şık ve kendini kasmıyorsun, ama o bacak acma masası beni cok kastı.

Ayrıca klinik ortamına keske onceden baksaydım, hic guzel bir yer değildi. Evet yaptırdığım işlem zaten can sıkıcı ama kliniğin oyle olması beni iyice stres etti.

Masaya yattım doktor geldi, kalcadan bir ağrıkesici yaptı. Sonra vajinadan lokal anestezi icin yine iğne yaptı. (bu en kotu kısmıydı)

İğneleri bi kac defa yaptı boyle bir acıyı daha once yaşamadım diyebilrim. Daha once bu doktor ve hemşiresi icin ' cok iyiler cok ilgilendiler yok işlem yaparken hemsiresi elimi tuttu guzel seyler soyledi beni motive etti '' gibi seyler okumustum.

Bana hicbiri yapılmadı da bunu da buraya bırakayım.

İşlem ne kadar surdu inanın hatırlamıyorum sadece o klinik, hemşirenin bacaklarımı acmaya calışması, dikilirken o ipin sesi ve icimden gecme hissi bana sanki merdiven altı bi yerde kurtaj oluyomuşum gibi hissettirdi (allah korusun )

İşlem bitti doktor bacak aramdan bana bakıp cok guzel bi zar olduğunu soyledi ve 4 hafta boyunca neler yapacağımı anlattı. Kafam o kadar doluydu ki hicbirini tam anlamadım zaten.

Neyse hemşire beni temizledi sonra dinleme odası diye tabir ettikleri iki yatağı olan bir odaya aldı yatırdı. Bu arada cidden şekerim duştu ama 10-15 dakika yatmam biraz kendime getirdi.

Klinikte sinek olmasından nefret ederim, yattığım oda sinek kaynıyordu. Sonra odaya zihinsel engeli olan bi kız girdi. O da beni cok gerdi. Zaten işlem olurken gergindim oldum hala gerginlik bitmedi bi de bu kız dinlenme odasına girince iyice gerildim. Bunu aşağılamak icin değil ne yapacağı belli olmayacağını duşunduğum icin korktum (daha once zihinsel engelli bir cocuk tarafından tacize uğramıştım)

Kendimde kalkma gucu bulduktan sonra yine kendi kendime kalktım ustumu giydim ve dısarı cıkmak icin bankoya geldim. Ordan da girişte ki kadından su istedim. ( şeker falan hikaye oldu bi iyimisiniz diyen bile olmadı ) Zora ki suyu ictim ve bu trajikomik yerden cıktım.

Doktor bir recete verdi, dufaloc şurup (kabız olmamak icin) majezik, 2 adet sprey baticon ve antibiotik.

İşlem sonra 1 aya kadar işlem yerine oturmak yok surekli yan ya da geri. Şu an sırt ağrısından oluyorum. Sabah akşam vajinayı yıkayıp batikon sıkılacak. Batma yanma kaşıntı daha once okuduklarımla aynı.

Şimddiiiiiiiii konuyu ozetlersek oncelikle vucuduma sumuk kadar katkısı olmayan sey icin bu kadar acıya değermiydi deseniz aslllaaaa derim.

Burada okuduğum bir kac konuda hersey cok pollyanaca anlatılmış olduğunu duşunduğum icin ağdasız bir uslup kullanmak istedim. Yani oyle diktirdim ohhh fabrika ayarlarıma dondum artık bakireyim diyemiyorsunuz. Aksine o acıyı yasadıkca daha cok ders aldım.

11 mayısta kontrole gidicem bakalım sinekli doktor bana neler dicek onları da hemen editlicem merak etmeyin.

Ben sonuctan daha cok giriş ve gelişmeye takıldım, size tavsiyem paranoyak gibi araştırmanıza gerek yok. Tum doktorlar aynı işlemi yapıyor. Ama az buz para vermedik daha iyi bir klinik ya da hastane ortamında yaptırmanız psikolojiniz icin iyi olacaktir.

Şimdilik bu kadar kızlar surc-u lisan ettiysem kusura bakmayın ya da bakın durum bundan ibaret