Evet arkadaşlar herkese merhaba şimdi bu yazımı iyi okuyun cok taze taze yazıcam bu konu etiketine giren her bayan gibi bende kendimi bildim bileli vajina ic dudaklarımdan cok rahatsızdım yani dış dudaktan daha buyuktu ayaktayken gozukuyordu ve tayt felan giyemiyordum tanga, dantelli camaşır vs asla rahat giyemiyordum ışıklar acık sevişemiyordum 8 aylık evliyim eşime rahat rahat bacaklarımı acamıyordum lazer yaptırırken en son kilodumu cıkarıyordum ve ondada utana sıkıla yani iin kısa ozeti beni pskolojik olarak cok yıpratmıştı evlenmeden once gene cok fazla takmıyordum ama evlendikten sonra daha cok zorlanmaya başladım ve Biraz araştırmaya başladım ozel hastaneler cok pahalı ya yapıyorlardı, devlet hastanesinde bu işlemi yapıyorlar mı bilmiyordum burada ozel bir hastane var oraya gittim 12 milyar dedi adam bana fazla geldi zaten o ilk sorduğum doktordu kimsenin onerisiylede gitmedim bu arada cunku ben evlenip bu şehre yeni geldim ve kimseyi tanımıyorum neyse daha sonra İnternetten biraz araştırma yaptım kadın doğumcuları estetik cerrahi vs aldım elime kağıt kalem 6-7 doktorun adı , yeri ve ucretini not aldım şoyle soyliyim 6 ila 15 arası değişti fiyatlar ama dediğim gibi bu doktorların hicbirini tanımıyorum sadece doktor takviminde hakkında yapılan yorumlara goz atmıştım. Neyse en son birini aradım randevu yu ayarladık goruşme icin gittim muanehanesine evet senin bu ameliyata ihtiyacın var dedi bide ben başka bi şikayetimden dolayı ultrasonla yumurtalıklarına bakmasını istedim ve kist gordu 3 cm boyunda ve doktor bana once kistine bi bakalım ondan sonra ameliayat tarihi ayarlarız dedi ve bir hafta sonrası icin sozleştik bir hafta sonra geldim benden kan alındı kist tanısı icin ve ertesi gun sabah 7.30 a ameliyat icin sozleştik bu arada 7 bin e anlaştım ben akşam eve gittim artık stresten midir heycandan mıdır ben regl oldum hemen doktoru aradım tamam haftaya yaparız o zaman acele etme dedi. Gel zaman git zaman ameliyat tarihi geldi 25 nisan 2022 saat 7.30 da klinikteydim tabi kist felan umrumda değil o an bian once ameliyatı olup bitirmek istiyorum ac geldim zaten ben ozellikle genel anestezi istedim cunku lokal anestezi felan asla benim dayanabileceğim bir şey değil neyse damar yolum acıldı ben evden cıkmadan once dula girip cıkıp ameliyat yapılacak bolgeye emla krem surmuştum neden bilmiyorum ama hemşire oyle istemişti neyse damar yolum acıltı doktor geldi once bi cizim yaptı orda sonra beni bayılttılar ama hic yalan soylemicem ben doktoru hic araştırmadan gittim daha once yaptığı sadece bir orneği gosterdi izni olan tek hasta olduğu icin yani nasıl bir iş yapıyor inanın hicbbilmiyordum hani en kotu ne olabilir ki diye duşundum ama sonra burda yazıları okudum kotu veya cok iyi gecen ameliyatları okudum ve dedim ki ameliayata girer girmez bende yazıcam bu sureci beraber yapıcaz. Bu arada ben 26 yaşındayım. Neyse ameliyat bitti ben uyandım dinlenme odasına gectim orada 2-3 saat beklemem gerekti ve inanın hic bir ağrı sızı vs olmadı sanırım uyuşturucu etkisinden dolayı sonra eşim geldi beni aldı ilacları aldık eve geldim şuan koltukta iki ayağımı ayırmış şeyimde kocaman bir bez yapıştırılı. Tualete gic gitmedim daha en korktuğum olay o ve tabi bide o bandajlı acınca neyle karşılaşıcam hic bilmiyorum şuan icin cok hafif bir yanma var ama oyle cok abartı değil okuduğum kadarıyla zaten ameliyattan bi on saat sonra felan ağrı oluyormuş neyse bayanlar ben size gelişmeleri aktarıcam merak ettiğiniz bir şey olursa Yazın haaa bu arada ben sadece dudak kucultmedim aynı zaman klitorise de mudahale etmesi gerekiyordu goruntu guzel olsun diye
+ ameliyattan 7 saat gecti doktorun verdiği furacin ve anestol kremi karıştırıp surmeye calıştım ama pek beceremedim malum yara ve dikiş olduğu icin ustunden bi dokundurabildim sadece buz kıyamıyorum cunku buz deyince acıyo ama koymak zorundayım 🥹 goruntusu şuan ic dudaklar eskisi gibi değil evet ama bi cıkıntı var fotoğrafını cekip doktora attım onlar gececek surekli acıp bakma dedi bi ara kalkıp sigara ictim gozum karardı hemen geri yattım hala sızı var dayanamadım az once ağrı kesici ictim hala tualete cıkmadım
14 saat gecti 2. Ağrı kesiciyi şimdi iştim bacaklarımı acık tutup sırt ustu yatmakdan gına geldi diyebilirim tualete cıktım idrar icin ve gercekten korkulacak bir şey yokmuş sadece cok catallı işiyorsunuz ona dikkat edin ben once peceteyi biraz ıslatıp sildim sonra batikon la sildim ondan sonra da hic tualete cıkmadım yok ya acısız diyen yalan soyluyor tamam oyle dayanılmıcak bş ağrı değil ama yine de bi ağrı var ben buzda koyamıyorum buyuk ihtimalle cok şişecek
- evet kızlar 24 saati geri de bıraktık ve hala ağrım var şuan dış dudaklar tamamen acık normal de tek cizgi olması gerekir ama şuan baya arası acık inşallah hem goruntusu istediğim gibi olur hem biran once iyileşir gercekten insana eziyet…..
Labioblasti ameliyat surecim !
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Labioblasti ameliyat surecim !