Kızlar bu Surecte malesef dikim yaptıktan sonra cok az İnsan bu Sureci anlatıyor. Ben size her gun Bilgi vermeye niyet ettim.

29.11.2021 de ben Kalıcı Kızlık Zarı dikimini Turgay Karakayaya yaptırdım, Flep yontemi ile.

Kapının onunde tabiki bana da heyecan bastı. Ama Salonda Yer aldıktan sonra gecti. Doğal bir ortam var. Sizde kendinizi kasmayın. Unutmayın Olumlu Dunya, hic birimiz burdan olmeden cıkmayacak. Ben bu adımı kendim icin yaptım, bazı Hataları arkamda bırakmak icin. Zaten cok fazla Fedakarlık verdim, bu Hatam geleceğimde bana yeniden Fedakarlık vermeme mecbur bırakmasın diye. Lutfen etrafınızda ki Arkadaşlarınıza vs guvenerek de anlatmayın bu Sırrınızı. Gun gelir devran doner Dost bildiğiniz duşman olur. Ve asla hic kimseyi kınamayın. İnanın kınadığımız herşey başımıza geliyor.

Yukarda anlattığım gibi geceyi az biraz heyecanlı gecirdim. Ama kendimi kasıp, stresse girmemeye niyet etmiştim. Korkmuyordum, sadece umut dolu idim. Yarından itibaren yeni hayatım başlayacaktı. Kapıda beklerken baya terledim, zile bastım ve doktorun Asistanı kapıyı actı ve ben salonda bekledim. Kisa bir Sure sonra Turgay bey beni iceri davet etti. Ben herkesten elektrik alamam, herkesi de sempatik bulmam aslında. Ama bana gore doktorumun enerjisi gayet yuksekti, Guler yuzlu, espirili ve Sempatik birisi. Kısaca bana işlem hakkında bahsetti. Hazırlıklar ve Ameliyat icin yan odaya gectim. Kendimi kasmadım, rahat olmaya calıştım. Cunku zaten kaybedeceğim birşey yoktu ki. Tabi zor bir Adım, ama ucunda bi hedef var ve onu unutmamak lazım. İnne ile loka anestezi oldu. Batmalar oldu. Ve dikimin başladığını Asistanın parmağındaki Kandan fark ettim. Genel anlamda başta hic birşey hissetmedim ama bazı kısımlarda dikiş işleminde bi batma oldu. Zaten cabuk bittiği icin dayanılmayacak bir şekilde degil. Doğal anlamda biraz kan aktı dikiş yaparken. Ve tek yuk kanama olması ilk 10 Gun normal dedi Turgay bey. İşlemden sonra bana iki defa Pansuman anlatıldı. 15 dakika istirahat dan sonra doktor bey bana yeniden dikkat edeceğim şeyleri anlattı ve ilaclarımı yazdı. Otele yuruyerek geldim bi sorun olmaz dedi kendisi. Şimdi kesin 4 gun istirahat edeceğim. Odem atmak icin cay ve Ananas kapsulu kullanacağım. Dikiş etrafında odem oluyor bunların hemen inmesi icin. 2 saat sonra lokal anestezi iner dedi. Yavaş yavaş dışlanmakta başlıyor. Pedimde biraz Kan da damlamış . İcim rahat inşallah bu sureci guzel atlatırım. Size de imkanım oldukca burdan yazacağım ki, Bilgi sahibi olmak isteyenler okuyabilsinler. İşlemi yaptırdıktan sonra cok nadir yorum okuyabildim ben araştırırken o yuzden buna gerek duydum. Sorusu olanlar yazabilir hem bursan hem ozelden. Dediğim gibi kendinizi fazla uzmeyin, olan size oluyor.