Herkese Merhabalar
30 yaşımdayım ilk defa bir foruma katılıyorum az evel uye oldum
En yakın kızarladaşımla dahi konuşamadığım bir problemim var artık tum bunları konuşup icimi dokup acil olarak cozmek istiyorum
Bu sebeple hepinizin onerilerinize ihtiyacım var

Dışarıdan cok guzel bir goruntu ama icinde cok utandığım ertelediğim kendimi haksızca ayıpladığım bir durumum var
Hem ic hem dış dudaklarına hemde klitorisimde buyukluk kararma ve şekil bozukluğu var
Labioplasti olmak istiyorum

(Aslına bakarsanız goğuslerimde yok ameliyatsız buyutme , Gozkapağı estetiği ve yuz ovali estetiği de duşunuyorum bunu ayrı bir başlıkta acacağım kurallar gereği sanırım buradan acamıyorum ama bu konularda da onerilerinizi alabilirim)

Maalesef korona gunlerindeyiz nereden dr bulurum hangi hastane hatta yasaklara denk gelirse nasıl seyehat ederim bilemiyorum
Tek bildiğim gencliğimi cinsel durtulerimi 30 yaşıma kadar fazlası ile bastırdığım ertelediğim
Sırf bu kotu goruntu sebebi ile cok sevdiğim erkek arkadaşımla dahi birlikte olamadım
Defalarca karşılaştığım son derece kaliteli beyefendileri hic sebepsiz ittim
Hatta “neden kendine bir şans vermiyorsun” sorularına sebebimi dahi utandığım icin acıklayamadım

Bana yardım edebilir misiniz? Yeniden başlamam gec olmadan kendime bir şans verebilmem icin bana gittiğiniz doktorları hastaneleri olumlu olumsuz sonuclarınızı mumkunse fiyatları paylaşır mısınız?
İnanın tek başıma yapabileceğim birşey değil cunku bu konu ile alakalı cok kotu ameliyatlarda var
Odenen ucretler ne olursa olsun az ucretler değil
Ben ve benim gibi tum hemcinslerimize yardımcı olabileceğimiz bir başlıkta toplanmış olalım
Hepimiz kendimize bir şans vermeyi hakediyoruz
Benim gibi yıllardır bu foruma girip bakıp uye bile olamadan utanıp sıkılıp erteleyen, erteledikce en guzel yaşlarını oteleyen, belki de hayatımızda cok mutlu olabileceğimiz ilişkilere bir adım atamayan psikolojik olarak bu konuda cok yuk edinmiş hemcinslerimize de yardımcı olmuş olalım
Yıllar sonra ilk defa bu foruma cesaretimi toplayıp uye olabildim
Lutfen sizde tum deneyimlerinizi benimle paylaşın olur mu?
hangi şehirde olursa olsun gitmeye hazırım aradığım şey en sağlıklı en guzel goruntu tek seferde umarım bunu başarırım
Sevgilerimle