Eveeet, artık haftada 2 gun sadece bilgilendirici değil hayata dair yazılarımla da sizinleyim..
Tartışmalı bir konu ile sizinleyim... Biliyorsunuz biz kadınlar guzelliğimize duşkunuz. Yeni guzel ne varsa şoyle bir meraklanıp bakıyoruz, acaba nasıl oluyor, ben de yaptırabilir miyim diyerek...
Son yıların gozde uygulaması da genital estetik ameliyatlar bunlardan biri. Benim de aktif yaptığım bu ameliyatlarımı Youtube'dan izleyebileceğiniz gibi İnstagram'da da takip edebilirsiniz. Bu alanda en cok yaptığım operasyon vajina daraltma ameliyatları. Covid doneminde ise bu operasyona talepler arttı. Evde kalınan surelerde insanlar daha cok okumaya, izlemeye vakit ayırdı ve bu ameliyatlar hakkında bilgi sahibi oldu.
Hastalar Bana Nasıl Başvuruyor?
Orneklerle devam edelim. A hastam ile başlayalım;
Hasta A: 36 yaşında. 2 cocuğu var ve normal doğum yapmış(cocuklarının doğum kiloları normalmiş). Bana ilişki sırasında cok ses gelmesi ile başvuruyor. Bu durumdan cok şikayetci ve ameliyat istiyor.
Hasta B: 23 yaşında ve bekar. İlişkisi var ve obezite ameliyatı sonrasında 50 kilo vermiş. Şu anda partnerinin kendisini hic hissetmediğinden bahsediyor ve ameliyat olmak istiyor.
Hasta C: 32 yaşında, 2 cocuğu var. Bir sezaryen bir normal doğum yapmış. Aslında hic şikayeti yok sadece eşi istediği icin gelmiş... Hastaya soru sormaya devam ettikce anlatmaya başlıyor: "Eşim bu sorundan oturu başka kadınlara gidiyor, vajenimin cok geniş ve cirkin olduğunu soyluyor. Artık aşağılanmaktan bıktım hocam, eşimi de seviyorum başka kadınlara gitmesini istemiyorum, bu sebeple buradayım" diyor ve ağlamaya başlıyor.
Veee, işte burada ben kendi yorumlarımı ekleyeyim: Bu ameliyatları 3 hastaya da yaptım, elbette şikayetleri bitti. Burada dikkatinizi cekmek istediğim konu bu değil. Ameliyatı kendiniz icin mi, eşiniz icin mi yaptırıyorsunuz? Bu konu bence tartışmalı... Oncelik siz olmalısınız. Yani herhangi bir cerrahi operasyon da olsa once kendiniz icin bunu yaptırmayı duşunun. Eşinizin, bir başkasının sizi bu yuzden aşağılamasına izin vermeyin. Herkes bence once kendisine bakmalı ne dersiniz? Belki sorun ondadır?? Ancak Turk erkeği sorun onda olamaz değil mi?
Neyse, benden bu kadar. Yazının altına sorularınızı, yorumlarınızı bekliyor olacağım.
Sevgiler...
Op. Dr. Esra Cabuk Comert
Vajina Daraltma Ameliyatları Kendiniz İcin Mi Yoksa Eşiniz İcin Mi?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Vajina Daraltma Ameliyatları Kendiniz İcin Mi Yoksa Eşiniz İcin Mi?