Arkadaşlar merhaba direkt konuya giriş yapmak istiyorum yaklaşık bir yıl once Mersin de alanında uzman bir profesor doktora labioplasti+hudoplasti(klitoris estetiği) oldum. Bir yıldır psikolojik olarak cok yıprandım yeni yeni kendimi toparlıyorum diyebilirim o nedenle kimse benim gibi hatalar yapmasın diye buraya yazmak istedim. Lutfen labioplasti olmak isteyenler ameliyat oncesi yazımı sonuna kadar okuyup karar versin. Ben de sizler gibi ameliyat oncesinde buradan yuzlerce konu okumuştum ameliyatı olan onlarca kişiyle konuşmuştum ama maalesef aceleci davranıp hata yaptım. Oncesinde şunu belirtmek istiyorum ki ameliyatı Mersin ’de 9000 TL ’ye oldum Ankara ’da İstanbul ’da iyi reklam yapan doktorların neredeyse hepsiyle goruştum en az 15.000 TL istiyorlardı bu fiyat 45.000 TL ’ye kadar yukseliyordu. Aslında icime en cok sinen doktor İstanbuldaydı fakat o donem Mersin ’de yaşadığım icin şehir dışında ameliyat olma fikri gozumu cok korkuttu o nedenle ameliyatımı Mersin ’de oldum İlk hatam da burada oldu zaten cunku kendi doktoruma hastalarının oncesi sonrası fotoğraflarını gormek istediğimi soylediğimde ameliyat sonrası fotoğraf cekmediğini soylemişti ve ben bu ameliyatı bir an once olmak istediğim icin bu durumu gozardı ederek bu doktora ameliyat oldum yaşadığım tecrubeyi kısa bir şekilde ozetlemem gerekirse beklediğimden cok daha kotu bir sonuc oldu gorunum olarak estetik halde değilim. Cok yıprandığım icin revizyon yaptırmaya da hic enerjim yok. Buradan bir cok kişiyle ameliyat sonrasında da goruştum benim gibi kotu sonuc alan cok fazla insan var o nedenle olabildiğince bilgilendirmek istiyorum.
LUTFEN!
*CİDDİ ANLAMDA SAĞLIK SORUNU TEŞKİL EDECEK KADAR BUYUK LABİALARINIZ YOKSA BU AMELİYATI ESTETİK KAYGILARLA OLMAYIN. KİMSENİN VULVASI MUKEMMEL DEĞİL, OLMAK ZORUNDA DA DEĞİL BOYLE RİSKLİ AMELİYATLARI GOZE ALMAYA ASLA DEĞMEZ. AMELİYAT BİR BUTUN OLARAK YAPILIYOR VE SONRASINDA KLİTORİSE MUDAHALEDEN DOLAYI HİS KAYBI YAŞAYAN COK FAZLA İNSAN VAR.
*Bu ameliyatı uygun fiyatlara mÂl etmek icin bilmediğiniz ve guvenmediğiniz doktorlara olmayın.
* Burada ve farklı mecralarda o kadar fazla reklam iceren yorum var ki doktorların asistanları ameliyat olmuş hasta gibi buralarda profil acıp ciddi anlamda reklam yapıyorlar burada ismini cok duyduğumuz cok memnuniyet mesajları okuduğumuz o doktorların kotu sonuclarını kendi gozlerimle gordum o nedenle lutfen iyi zannettiğiniz, surekli ismini gorduğunuz doktorları daha fazla araştırın.
*Ameliyat oncesi doktorunuzdan mutlaka ama mutlaka onceki hastalarının oncesi ve sonrası fotoğraflarını gormeyi talep edin bu en onemli konu.
*Bulunduğunuz şehirde guvendiğiniz bir doktor yoksa şehir dışında ameliyat olmaktan sakın korkmayın zaten hastaneler yeterince ilgileniyor ama mutlaka yanınızda bir refakatci bulunsun ben ameliyat sonrasında hic zorlanmadım ama herkesin bunyesi ve acı eşiği farklı.
*Ameliyat sonrasında tam şeklinin oturması ve iyileşme sureciniz 6 ay buluyor o nedenle aceleci davranmayın.
Son olarak benim icime sinen tek doktor Ozgur Kartaldı. Kendisiyle ameliyat oncesi iletişim kurdum ve gercekleştirdiği operasyonların fotoğraflarını da gordum icime cok sinmesine rağmen İstanbul bana cok uzak olduğu icin kendisine ameliyat olamadım hala o kadar pişmanım ki Ozgur beye ameliyat olsaydım eminim boyle bir problem yaşamayacaktım cunku işinde akılalmaz derecede başarılı ve iletişimi cok kuvvetli. Eğer ki kararsızsanız Ozgur beyle mutlaka bir goruşun derim o sizi kendisine ameliyat olmasanız bile cok iyi yonlendirecektir. Fiyatı belki biraz yuksek bulabilirsiniz ama omrunuz boyunca bir defa yaptıracağınız ve riski goze alacağınız ameliyat icin fazlasıyla değer.
Son olarak sizlere faydalı olması icin bu konuyu actım yakın zamanda uyeliğimi kapatmayı duşunuyorum cunku surekli bu konuda soru almak beni cok uzuyor, pişmanlığımı hep hatırlıyorum. Olabildiğince detaylı yazmaya calıştım, sevgiler.