Merhaba arkadaşlar.Bugun yıllardır cilesini cektiğim, aynaya bile bakmak istemediğim labioplastiyi oldum. Oncelikle cok araştırdım fakat bana yakın olan bir yerde yaptırmak istedim. Doktorum Diyarbakır ’dan Zeynep GENC.Artık gozumu kararttım ne olursa olsun yapacam dedim.gittim doktora, konuştuk hemen aldı beni krem surdu ve iğneyle bolgesel uyuşturup başladı. Yaklaşık 45 dakika surdu. Benim ic dudaklar gercekten buyuktu bu yuzden işlemim cok uğraştırdı.İşlem suresince herhangi bir acı, stres yaşamadım. Gayet guzel ve ağrısız bitti. Odaya dinlenmeye gecince dunyanın kac bucak olduğunu anladım.Burada “hemen işe gittim,araba kullandım,normal hayatıma dondum” diyenler neye dayanarak soyledi bilmiyorum ama kesinlikle oyle olmadı. Allahtan eşim yanımdaydı yoksa bebeğimle perişan olacaktık.Bırakın ayağa kalkmayı tuvalete gitmekte zorlandım. Bugun ilk gunum. Canım cok ama cok yanıyor.sezaryen olduğumda bile bu kadar acı cekmedim. Surekli izofix serumla yıkama yapıp buz tampon yapıyoruz. 2 tane ağrı kesici ictim ama boş.cok ama cok acıyor.Goruntusu şuan belli değil. Doktorum cok ama cok ilgili eve donene kadar surekli aradı beni. Sonucu bende merakla bekliyorum Hergun yazacağım buraya umarım herşey guzel olur.
Tekrardan merhaba arkadaşlar. Bugun 2. Gunum.kanamam azıcık var. Dune gore ağrılarım baya azaldı.hareketlerde yine sorun var fakat dune gore gayet guzel gidiyor.Tek başıma tuvalete gidebiliyorum.Gece donemediğio ve sırt ustu yattığım icin bel ağrılarım oldu.odemlerim halen var. İlaclarımı duzenli kullanıyorum. Ve tuvalete gittiğimde 1.5 litrelik su şişesine yarı su yarı batikon karıştırdım onunla taharet alıyorum. Ve klozet kullanıyorum bu benim icin daha iyi oldu.sadece sargı bezi yapışıyor yaraya onu da ıslatarak kolayca sokuyorum. Hergunu aşama aşama yazacağım arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar.bugun 4. Gunum.daha iyiyim. Yurumem de biraz daha iyi. Sadece klitoris taraflarında kaşıntım var boyle tatlı bi kaşıntı. Sol dudakta odem oluşmuş, doktorumla goruştum serumla yıka dedi gecer dedi. An be an yazacağım arkadaşlar