Merhabalar, kendi operasyonum oncesinde burdan cok yardım aldığım icin ben de kendi deneyimimi yazmak istiyorum.

Nerdeyse 10 yıllık evliyim ve bir cocuğum var sezaryen ile doğum yaptım. Cinsel hayatım oldukca aktif. Bir suredir genişleme hissediyordum ama tam olarak ne zaman başladığını hatırlamıyorum. Belki yapısal olarak en baştan geniştim sonra rahatsızlık hissettim veya cok ilişki sonrasında genişleme oldu onu bilemiyorum.

Her neyse o sıralarda internette araştırma yaparken lazer ile daraltma yontemini gordum cerrahi operasyona gore daha kolay ve tedavi sureci daha kısa olduğu icin aklıma yattı ve fazla araştırmadan Hera klinikte iki seans lazer işlemi yaptırdım. Onun hakkında da bilgi vereyim. Oyle anlatıldığı kadar acısız falan değil ozellikle ikinci seansta ciddi anlamda rahatsız oldum ve 3 dk suren bir işlem olmasına rağmen sonuna kadar dayanamadım ve doktor erken bitirdi. 10 gun sonrasında ilk iliskimi yaşadım evet fark vardı ama ben o sırada bu işlemin gecici bir cozum olduğunu yeni oğrenmiştim ve icime sinmedi. Tekrar cerrahi operasyonu araştırmaya başladım.

Labioplasti duşuncem de olduğu icin forumda adı cok gecen Ozgur Kartal'da muayene oldum. Ozgur bey labioplasti ihtiyacımın olmadığını sadece vajinoplastinin yeterli olduğunu soyledi. Asistanları ile ameliyat tarihi aldım fiyat belirlendi ben beklemedeydim. O sırada forumdan bir arkadaşın yonlendirmesi uzerine Turgay Karakaya'dan randevu aldım. Turgay bey fiyat olarak hem daha uygun hem de lokal anestezi ile işlem yapmadığı icin hastane yatışı ve test vs olmayacakti. Muayeneye gittim biraz konuştuktan sonra direkt operasyona başladı.

Once kalcadan iğne vuruyor sonra birkac tane vajina icine iğne yapıyor ve işleme başlıyor. 40 dk demesine rağmen en fazla 20 dk surmuştur. İşlemden sonra 5 dk kadar dinlendim bana bu surede recetemi verdi ve talimatları anlattı unuturum diye kağıda yazili olarak da verdi ve eve dondum. Yolda baya oyalandim gezdim alışveriş bile yaptım sizler yapmayın )

Sonrasında 3 hafta kadar oturma şekline ve temizliğe batikonlamaya dikkat ettim. 5. Haftada kontrole gittim sorun yok bir hafta sonra ilişkiye girebilirsin dedi doktor. Uc gun once ilk iliskiyi denedim fakat felaket bir acı vardı. Asla tamamlayamadık. Bugun tekrar denedik artık oyle ya da boyle ilişki oldu. Ama oldukca acılı diyebilirim. Ki doktor 2 parmak genişliğinde yaptım dedi. Sonraki ilişkiler daha kolay olur diye tahmin ediyorum.

Oldukca uzun yazdım okuyabilenlere teşekkurler herhangi bir sorunuz varsa cevaplarım ben hep buralardayım )