Herkese merhabalar)Bugun labioplasti ameliyatı oldum.Doktorumun ismini ozelden sizlere yazabilirim.Ben cok araştırdım ama hic cesaret edememiştim.Bizde biraz ırsi de.Kardeşimde de aynı problem var ancak o bunu hic dert etmiyor.O da sağlıkcı cunku toplumun buyuk coğunluğı boyle diyor.Ancak henuz hic doğum yapmama yaşımın genc olmasına rağmen hem psikolojik olarak hem de fonksiyonel acıdan beni cok rahatsız etti yıllar icerisinde.Surekli tekrarlayan enfeksiyonlardan kurtulmak istiyordum.Her neyse gelelim surece)
Ben bugun saat 1gibi ameliyat oldum.Doktorum ve hastane personeli son derece ilgililerdi.Şehir dışından geldiğim icin bi gece yatış yapacağım.Bir de ben tek geldim.Cesaretiniz var ise tek gelinebilir bence.Ben kimseye soyleyemedim boyle bi problemimi.O yuzden kalk kızım ol ameliyatını sonra gel evine dinlen uzun surmuş her iki dudağa da mudahele yaptığını soyledi dr.Klitoris ettafında da var sanırım.Şu an ic kısımlarda odem var.Ama bu hali bile bence tatmin edici.uyandığımdan beri hic ağrım sızım olmadı.Cok cok hafif bi sızı arada olabiliyor ama dediğim gibi cok nadir hafif.Benim tek problemim uyanmak oldu anesteziden sonra cok zor kendime gelebiliyorum midem bulandı ama kusmadım cok şukur.6yıl once burun ameliyatımda cok kusmuştum cunku biraz sıkıcı geciyor.Ben 3bucuk 4gibi cıktım ameliyattan doktorum 5e kadar buz uygulaması onermiş hemşirelere.bi daha da koymadılar buzu.Ama odem yapar mı diye sordum.Gerek olmadığını soylediler.Kanamam da cok hafif.Hemuz tubalete gitmedim.Serum takılı şu an.Tahminen 1-2saate tuvalete cıkmam gerekecek Ben şehir dışından geldim.Sabah erkenden burda olun dediler.8de geldim tahliller vs yapıldı.1gibi de ameliyat ettiler.Biraz sıkıcı geciyor sadece yalnız da olunca (
Şimdilik bu kadar benim yazcaklarım ilgilenen arkadaşlara ozelden doktorumun ismini de yazabilirim