Selamun aleykum arkadaşlar...Uzun suredir sesim soluğum cıkmıyordu ancak sessizliği bozmanın tam vaktidir.Bismillah deyip albumle ilgili son havadisleri aktarıyorum, uzun suredir bu albume hazırlanıyorduk buyuk bir kısmı da tamamdı ancak İstanbul'a taşınmamız ve işe girip calışmaya başlamam beni olumsuz yonde etkiledi..Bekleme surecinin bu kadar uzamasından en az sizler kadar ben de sıkıldım ve artık daha fazla beklenmesin diye bu albumden ayrılmaya karar verdim. Sozun ozu ortak album calışmalarına son verdik.İleride ne olur ne biter bilemiyorum ancak ufukta boyle bir proje yer almıyor..Sizlerden bu gecikmeden dolayı kendi adıma ozur diliyorum, şunun da bilinmesini istiyorum elimizden geleni yapmaya calıştık fakat hayat işte herkesin sebepleri farklı bizimkiler de farklı oldu.Merak edenler icin soyluyorum ortak calışmalarımıza son vermemiz bizim Mozz'la aramızda herhangi bir tatsızlık veya problem olduğu anlamına gelmiyor emin olun ki bu kararımız hayatlarımızı daha iyi hale getirdi. İkimiz de mutluyuz hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki bunlar oldu..İşimden dolayı Mozz'la paylaştığım evden taşınmak zorunda kaldım. Aynı evde yaşadığımızı bilen arkadaşları bilgilendirmek icin soyluyorum.
Gelelim dert yandığım meseleye.Bizleri dinleyen coğu arkadaş surekli bizleri birileriyle kıyaslıyorlar sen ona benziyorsun sen busun şusun vs. Bunlar bir şeyler uretmeye calışan insanları gercekten olumsuz yonde etkiliyor. Beni Mozz'la bir tutmanız yanlış o MozoleMirach ben Esas (ex SitemDepresif) yaptığımız rap olsa da sınırlarımız ve yeteneklerimiz farklı stillerimiz farklı.O yuzden bunun gibi kıyaslamalardan kacınmanız inanın beni cok mutlu eder.
Benim icin hayati onem taşıyan konuya geldi sıra:Solo albumum ve projelerim.Şu an studyomu kullanamadığım icin startı veremiyorum yakın bir sure icinde Allah nasip ederse duğmeye basıyorum ve albumume başlıyorum.Kafamda coğu şeyi planladım sample arşivimi tamamlamakla meşgulum şu sıralar. Yazma beatler de kullanmayı duşunuyorum ancak geneli sample ağırlıklı bir album olacak inşallah.Beatlerin buyuk kısmı bana bir kac tanesi de Beatkey'e ait olacak. E.p yapmak istemiyorum L.p olmasını planlıyorum. Solo pek parcam yok bu yuzden hem kendimi hemde dinleyenleri tatmin edecek olcude solo parca kaydedip underground bir album yapmak istiyorum.Ondan sonra da Allah'ın izniyle bandrole geceriz. Solo albumum tamamlana kadar bazı albumlerde beni dinleyebileceksiniz. Bu sıralar katıldığım bir kac proje var isimlerini vermek istemiyorum surpriz olsun sizlere.Projelerim konusunda aktarabileceklerim şimdilik bu kadar.
SitemDepresif.Bu ismi yaklaşık 6-7 yıl once kullanmaya başladım o zaman daha deli dolu daha isyankardım o yuzden bu ismi kendime uygun gorup kullanmaya başlamıştım ancak yaş ilerledikce ve duşunceler değiştikce sitem etmenin bana ve manevi hayatıma ters duştuğu kanısına vardım ve ismimi Esas olarak değiştirmeye karar verdim insanlar alışana dek Esas a.k.a SitemDepresif bir sure devam edecek albumumde de SitemDepresif'in yerini neyin aldığını hep beraber goreceğiz inşallah. Sizlere elimden geldiğince gelişmeleri ve olayları aktarmaya calıştım, umarım az cok kendimi ifade edebilmişimdir. Albumu uzun suredir bekleyen arkadaşlarım icin kendi adıma tekrar tekrar ozur diliyorum ve hakkınızı helal etmenizi istiyorum.Gelişmeler yaşandıkca aktarmaya calışacağım şimdilik benden bu kadar hepiniz Allah'a emanetsiniz O'nunla kalın...
Esas a.k.a SitemDepresif
Bu Olayla İlgili Ne Duşunuyosunuz??
(Alıntıdır)
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Sitem Depresif ' den Acıklama