Labioplasti ve Hudoplasti ameliyatı oldum iyiki yaptırdım
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Labioplasti ve Hudoplasti ameliyatı oldum iyiki yaptırdım
-
13-09-2022, 16:12:58Bu işlemi yapmayı cok istiyordum fakat hem utanıyordum hemde doktor bulmak ve derdimi anlatmak cok zordu benim icin. Birgun Instagram da dolaşırken Dr. Abdulhamit Bozyiğit beyin profiline denk geldim yeri Iğdır da ozel bir kliniği var. Kendisine mesaj attım ve mesajlarıma guzel cevaplar aldım ve randevu alıp kliniğine gittim. Beni Asiye hanım karşıladı cok guler yuzlu ve cok yardımcı oldu bana doktorla goruştum doktor o kadar muthiş bir insan ki konuşurken utanmayacağiniz şekilde rahatlatan ve guven veren bir yanı var. Sorunumu anlattım oda bana sureci anlattı ve kontrol etti. Ben ic dudaklardan şikayetciydim ama klitorisinde işlem gormesi gerektiğini soyledi guvendiğim icin kendisine kabul ettim ve randevu alıp bir kac gun sonra ameliyat oldum. Ameliyata beni hazırlayan yardımcısı cok tatlıydı beni sakinleştirmeye calıştı. Once uyuşturucu krem surdu biraz bekledikten sonra doktor bey geldi anestezi iğnesi yaptı ve lazerle kesip dikişler attı. Doktorum ameliyat boyunca konuştu benimle ağrım olup olmadığı surekli sordu yardımcısıyla cok korkak biri olarak bir ameliyattan bu kadar rahat ayrılacağımı duşunmezdim. Bunu tabiki oncelikle Doktorum Abdulhamit Bozyiğit in sakinliği ve profesyonelliğine bağlıyorum ve tabiki yardımcısı ve Asiye hanımın inceligiyle muthiş gecti benim icin. Ameliyat sonrası ilk gun klinikten cıkıp işe gidip calıştım evet hafif sızılar oluyordu ama bu cok normal ben daha kotu olacağımı duşunmuştum ama gercekten iyi gecti. Hele dikişler attıkca daha mutlu oluyorum ve o eski halinden eser yok şimdi kendimi kuş gibi hafiflemiş hissediyorum. Bu ameliyatı yapmayı cok istemiştim ama bu yapabilecek birini buralarda bulacağımı hic duşunmemiştim o yuzden doktoruma minnettarım sizde yapmak isterseniz beklemeyin korkulacak bir operasyon hic değilmiş sonrası gun gectikce cabuk iyileşip toparlanıyor.