Sakarya vajina estetik
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Sakarya vajina estetik
-
13-09-2022, 16:12:53Sakarya da bu işlere kalkışmayın arkadaşlar…şimdi size yaşadığım sureci anlatacağım…Labioplasti ve beyazlatma icin Once Dr Yeşim Hanıma gittim Yeşim hanım sağolsun durust şekilde işlemin artı ve eksilerinden bahsetti ve işlemin benim cok gereksiz olduğunu kucuk dudakların yeterince normal olduğunu ve onermediğini soyledi beyazlatma icinde kendisinde lazer cihazı olmadığını soyledi…Daha sonra İnstagram sayfasında beyazlatma icin gerekli cihazlarının bolca reklamını yapan İlknur Gezgin Kuşcu ’ya gittim. Bana labioplasti, beyazlatma ve daraltma işlemlerini onerdi cok guzel olacağını tıpkı bir Barbi vaginası olacağından bahsetti..Tum bu işlemler icin benden 15 bin TL istendi. Diğer yaptığı ameliyatların gorsellerini gosterdi ancak oradaki resimlerde operasyonların cok guzel gorunmediğini soyledim…İlknur hanımın yanında konu ile alakası olmayan Hacer isminde bir bebek hemşiresi ise surekli konuşup sizi ikna etmekle gorevli gibi…Bu fotoğrafların hemen ameliyattan sonra cekildiği odem olduğunu o yuzden oyle cıktığını soyledi…Ancak bir tane bile duzelmiş bir before-after fotosu yoktu keşke bu durumdan uyansaydım…doktorun yanındaki Hacer hanım Hastaların; işlem sonrası foto cekilmesini istemekdiklerini utandıklarını ve izin vermediklerini; o yuzden duzgun ameliyatları goremediğinizi ancak cok guzel olduğuna şahit olduğunu soyledi… Ameliyat oncesi ve sonrası doktor hanım yerine bu bebek hemşiresi hanımla muhatap oluyorsunuz siz operasyon ile ilgili bir sıkıntınızdan bahsetmek istediğinizde surekli sizi susturup bastırıyor…Fiyat vermek icinde bu hanımla muhatapsınız ameliyat sıkıntılarında herşeyde ne doktor hanım; ne siz konışamıyorsunuz o kadar her konuda bilgi sahibi(!)… Neyse sadede gelelim Ameliyat olduktan sonra sizi kimse aramıyor sormuyor, sonrasında gelişen hic bir komplikasyonu kendi uzerlerine almıyorlar hep sizi sucluyorlar…Orneğin ipler batma yapınca ; ipe alerjiniz var , dudaklar yamuk olmuş deyince sizin hudo kısmınız geniş, beyazlaşmamış dediğimde bir tık ışıkla bakınca acılmış gibi cevaplarla hep siz suclanıyorsunuz..:Ameliyattan sonraki kontrol randevusunu almak icin kendiniz yalvarıyorsunuz…Kontrole cağırmıyorlar kendi başınıza kalıyorsunuz ameliyat oncesi ve post op size bir numara verip 7/24 arayabileceğinizi soyluyorlar Ancak Size verdikleri numara Ameliyat hemşiresinin ; ve arayıp sıkıntılarınızı soylediğinizde:; ilknur hanıma sıkıntınızı ileteceğim diyip bir daha donmedikleri bir numara yani Doktor hanım ameliyat sonrası sizinle direkt muhatap olmuyor yanındaki ameliyat hemşiresi ile bebek hemşiresi olan Hacer hanım sizi oyalıyor…Kısacası ameliyattan sonrası berbattı bana iki tur dikiş atılmış dış dokuya katkut denilen sert dikiş atılmış ozellikle 4. ve 5. gun bu dikişler diken gibi batmaya başlıyor..sonrası zulum zaten Neredeyse gunluk bir tup lokalen krem surdum..:20 gun uyku uyumadım…Bacaklarımı acıp aynı pozisyonda yatıp gunlerce acıdan kıvrandım…yalvar yakar kontrol icin randevu aldım randevu saatinde gitseniz bile en az 45 dakika sizi bekletiyorlar cunku sizden alacakları bir ucret yok diğer hastaları Randevusuz olmalarına rağmen sizin onunuze alıp siz yokmuşsunuz gibi davranıyorlar…sonuc olarak labioplasti yamuk bir taraf uzun bir dudak kısa oldu…Beyazlatma deseniz yuzde 1 bile sayılmaz 1 ayı gecti kaşıntı batma halen gecmedi…ameliyat oncesi Fiyat icin konuştuğum Ciğdem isimli kişiye defalarca sordum beyazlatmanki bir etkisi olmazsa garanti mi vs diye o da dedi ki eğer bizim işlemden bir etki gorulmezse 2. Seansı doktor hanım yapar garantili dedi…peki bu 2. Seans ucretli mi dedim laf ebeliği yaparak beni ucretsiz olacağına ikna etti…şoyle ki birinci seansta beyazlar ikiye gerek olmaz fiyatta bir değişiklik olmaz dedi ancak birinci seanstan sonra gittiğimde başınıza en az beş kişi toplanıyor mikroskopla bakar gibi ufakta olsa bir beyazlık arıyorlar ki biz beyazlaşmış ikinci seans ucretli desinler…Hacer hanımın derdi fotoğraf cekmek zaten!!! Ben yamukluktan beyazlamadığından dert yanarken Hacer hanım lafa atlayıp bundan daha simetrik olmaz vs diyerek konuşturmuyor!!! Lafı ağzınızda kurutuyorlar yani Beyazlatma icinde minik bir cizgi Hattı var ki bu zaten eşit değil komik bir goruntu…Hacer hanım bu hattı gosterip Beyazlatma yok diyemeyiz diyerek sizi susturuyor!!! İlknur hanımla birebir konuşma imkanınız yok surekli yanındaki Hacer hanım sizin sıkıntılarınızı anlatmanıza musaade etmiyor …ilknur hanım son gittiğimde kendisinde yamukluğu ve beyazlama olmadığını farkedip hyoluronik asit ve ikinci seans onerdi kabul ettim işlem odasına giderken hemşire gelip bu işlemler ucretli yalnız diyerek 5 bin TL istedi sinirlenip karşı cıktım…Ben o kadar ucret odedim hic bir etki yok sizin hatanız icin bir daha ucret mi vereceğim dediğim de Beyazlatmankn da ikinci seansın ucretli olduğunu soyledi ….Velhasıl ne beyazlama var ne simetri !!! Bunj icim mi verdim ben o kadar parayı dediğim de gelin kimyasal peeling yapalım dediler ancak onu da bizde para ile alıyoruz o yuzden ucretli dediler surekli para isteyen bir işletme gercekten tukendim …Sakarya da bu konu ile ilgili başlık olmadığından actım bu başlığı umarım faydalı olur.