Merhaba arkadaşlar. Ameliyata karar vermemde bu sayfa bana cok ama cok yardımcı olduğu icin bende kendi ameliyat surecimi paylaşmak istiyorum. 29 yaşındayım ve bu durum kucukluğumden beri beni rahatsız ediyordu. Ortaokula giderken kız arkadaşımn yaninda tuvalete girmiştim ve bana seninki niye boyle şeklinde bi cumle kurmuştu o gun farkettim bende olanın normal olmadığını. Aslında bu sitede de cok altını ciziyorlar anormal bi durum değil bu herkesin genitali aynı olacak değil ama toplumda kabul gormuş bi şekil var ve benim ki o şekle hic uymuyordu. İc dudaklar haddinden fazla uzun klitoris cok belirgin uzerinde ki sunnet derisi kat kat olmuş 90 yaşında ninelerin şeyi gibiydi tovbe estağfurullah. Evlilik duşunen bi insanım ama bu halde nasıl evlenirim nasıl eşime rahat rahat gosterebilirim ki boyle biseyi. Bazi arkadaşlar sağlığını etkilediği icin bazıları kendi rahatsız olduğu icin bu ameliyatı olmak istiyorlar ama benim yaptirmak istememdeki tek neden eşimin karşısına utanmadan ozguvenim yuksek bi sekilde cıkabilmek evlenmeyecegimi bilsem hayatta bu ameliyatı olmazdım. Keşke ozguveni yuksek bi insan olsaydım sanki evleneceğim adam mukemmel mi olacak beğenmiyorsa begenmesin deyip gecebilseydim ama maalesef o kadar ozguvenli değilim o yuzden bu ameliyatı olmayı kafama koydum. Neyse hikayemi cok uzattım ameliyat kısmına geceyim. 1 bucuk yıl once burda konu acıp doktor arayışına girdim. Ve ozgur kartala olmaya karar verdim. Ankarada oturuyorum hem maddi olarak hemde yıllık iznimin henuz gelmemiş olması sebebiyle yaklaşık 1 bucuk yıl erteledim. Sonunda kurban bayramını da fırsat bilerek doktorla iletişime gectim. Sekreteri ezgi hanımla goruştum bana oncesi sonrası bir suru resim attı zaten o resimleri gorunce bu sitede neden herkesin ozgur beye ameliyat olmak istediğini anladım. Kesin kararımı verdim ve 6 temmuza ameliyat gunumu aldım. Fiyat olarak 18 binlerce 28 bin arası değiştiğini soyledi benden resim istedi ve bana 27 bin fiyat verdi. Fiyat gercekten cok ucuk ve 6 ayda bir bu fiyatların guncellendigini ağustosta artacağını soyledi şuan ne kadar oldu bilemiyorum. Bana bu ameliyat tahlillerim korona testi yol paralari cart curt 30 bine mal oldu.
Ameliyat gunum
*Salı gece otobuse bindik kardeşimle carşamba sabah İstanbuldaydik(ilk kez istanbula geldim yer yon hic bisey bilmiyorum). Saat 10 da ozgur beyin muayenehanesinde kendisiyle goruştum. Tam 1 saat bana yaptığı işlemleri anlattı gorsel olarak hepsini tek tek acıkladı hangi dikisi neden attığını bile anlattı. Yaptığı revizyon ameliyatlarıni gosterdi o kadar korkunc ameliyatlar gecirmiş ki bazı arkadaşlar valla onlar adına cok uzuldum ama onları bile bebek gibi yapmış. Sunumu bitince ben zaten ameliyat olmaya karar vermiştim beni muayene etti( oncesi sonrası resimlerimi paylaşması icin imza da verdim bu arada. ) resim cekti ve nasıl bi ameliyat yapacağını anlattı buyuk ihtimalle tip 3 olacak ama duruma gore tip 2 de olabilir dedi. Ameliyattan sonra sormayı unuttum hangisi oldu diye ama dikislere bakılırsa tip 2 oldu ameliyatım.
Oradan cıkıp atasehir memorial hastanesine gectik ameliyatim burda oldu saat 3 gibi girdim 6 bucuğa doğru cıktım.
* ameliyattan sonra en ufak bi ağrım olmadı zaten hastanede ağrı kesici yapıyorlar. Ayildigimda doktor bana ameliyattan hemen sonra cektiği resmi gosterdi cok inceleyemesemde harika gorunuyordu.
*yarım saat arayla buz getirdi hemşire bacaklarım hafif acık bacak aramda kocaman bi gazlı bezle yatıyordum kendime gelince kalkıp yurumem gerekti kalktığımda da ağrım olmadi sadece tuhaf bi his vardı basınc gibi sanki ordan bisey pırt diye duşecekmiş gibi bi his vardi neyse koridorda bi kac tur attım geri yattım.
*gelelim en korkulan şeye idrar.. inanın gram yanma hissi olmadı bu kadar rahat tuvalete cıkacağımı duşunmemiştim sadece şişlik olduğu icin idrarın nereye gittiği belli değil.
*geceyi rahat gecirdim ağrım olmadı bir iki kez kardeşim eşlik etti ama sonrasında tuvalete kendim gidip geldim.
* perşembe gunu saat 2 gibi ozgur bey gelip muayene etti ilaclarımı yazdı ve taburcu oldum
*benim ikinci en korktuğum şey yeni ameliyat olmuşum ankaraya nasıl donecek olmamdı hastaneden cıkıp eve girmem 5 5 bucuk saati buldu o kadar saat oturdum ama cok şukur ağrım olmadı sadece galiba odemi arttırdım. Ama yapacak biseyim yoktu.
* 2. Ve 3. Gunum ağrım sızım yok gayet rahat yuruyorum antibiyotigimi duzenli iciyorum ağrı kesici hic kullanmadım. (Bayramda komşuya bayramlaşmaya bile gittim.)sabah akşam verdiği kremi suruyorum
*4. Gunum ilk defa eğilip baktım kremi ayna karşısında surdum. Şuan pişmanlık duyuyorum. Eğilip bakınca sumuklu boceğin kabuksuz halini duşunun mor şişman bisey orda duruyor. Klitorisin ustunu kapatan klitoral hudd (kukuleta) denilen şey o kadar buyuk ve geniş ki bi de morarmış her yeri ic dudaklar falan kesilen her yer morarmış. Moralim cok bozuldu.
*5,6,gunum sislerim hala inmedi morluklarım cok az gecti hala tuvalete gittiğimde eğilip bakınca o korkunc manzarayla karşılaşıyorum. Ve de sunnet derisi denilen yerle ic dudakların tam birleştirildi yerde her iki taraftada bi pitircik var boyle elime gelen sert kucuk bi ben gibi. Doktor 18inde tatilden donecegi icin iletisime gecemedim mecbur 18ini beklemem gerekiyor.bende sitede ameliyat olanlara yorum yaptım bu durumu sordum ama bayram tatili galiba kimse siteye girmediği icin bi cevap alamadım iyice gerildim.
*8.gunu sabahi kasintiyla uyandim bu nasil bi kasinti ya uykumdan uyandirdi. Biraz gecince uykuya dalabildim.gun icinde kasimtim hic olmadi.sisliklerim ve morluklarım sanki gecmeye başladı. Ama yine de goruntuden memnun değilim bugun ilk kez dışarı cıktım avm ye gidip gezdim biraz kafa dağıttım. Gunduzleri kafam meşgulken sorun yok ama geceleri cok huzursuzm. Ameliyat olan arkadaşlar hep 2 haftadan sonra herseyin değiştiğini guzellestigini yazmışlar onları okuyup okuyup moral depoluyorum.
*9. Gunum sabah 5 de yine bi kasintiyla uyandim gun icinde hic kasinti olmazken neden uyurken kasinti oluyo anlamis degilim. Sabah gidip eczaneden travazol krem aldim ve surdum.sislerimde gozle gorulur bi azalma oldu 4. Gun Cektiğim resimle bugun cektiğim resmi kiyasladim bayağı bi fark var morluklarımda da azalma var icime biraz su serpildi. Bu arada bi kac gundur dikislerim duşmeye başladı krem surerken elime geliyor 4 5 tanesi duştu.
*10. Gunum dunle aynı durumdayım hatta bi tik niyese gozume koyu renkli gozuktu anlamis değilim psikolojik olabilir bir gunde genitalim kararacak değil sonucta. gece travazol kremi surup yattım hic kasimtim olmadı cok şukur.
*11.gunum belli yerlerdeki morluklarım hala gecmedi belirttiğim o elime gelen sertlik hala orda boyle iki parmağımın arasına alıp dokundugumda icindeki dikisi hissediyorum galiba dikiş icten erdiğinde gececek yarın hepsini doktora sorucam. Bugun sabitleme dikislerini kendim aldım
Doktor rahatsız ederse 1 hafta sonra alabilirsiniz dedi bol bi dikiş zor olmadı kendim hallettim. Hala goruntuden pek memnun değilim 2 haftanın dolmasına 3 gun kaldı 3 gunde ne kadar değişebilir ki.
*13.gunum ozgur beyle konuştum bugun o elime gelen sert pıtırcığı sordum tam dokuların birleştiği yer zamanla gececek dedi kendisine guveniyorum. Daha once ameliyat olan bi arkadaş 2 Ay sonra tam istediği goruntuye kavuştuğunu sabretmek gerektiğinin soyledi ben biraz fazla panik yaptım galiba o yuzden artık cok takmayıp sabretmeye karat verdim.
* bu gun tam 3 hafta oldu 1 haftadır adetli olduğum icin hic aynanın karşısına gecip incelememistim. Bugun inceledim sislerim bence tamamen gecti o sert pıtırcık biraz daha yumuşadı. Dikislerimin hepsi duşmedi hala var. Genel olarak goruntuden memnunm biraz daha gozumun alışması lazım sanırım.
*bugun tam 2 Ay oldu ameliyat olalı butun sisliklerim indi bahsettiğim o sertlik tamamen gecti. Memnuniyet seviyem yuzde 80 diyebilirim sadece hep soyledigim gibi aynanin karşısında mukemmel bi goruntu var ama egilip bakinca yani ustten bakınca benim klitoral hudd kalin duruyor belki de benim klitorisim buyuktur o yuzden boyle olmasi gerekiyordur bilemiyorum bu sonuc benim icin yeterli bi seviye sadece 30 bin verince insan yuzde yuz memnuniyet bekliyor galiba ama asla pisman değilim yine olsa ozgur beye ameliyat olurdum dun lazer epilasyona gittim ve gayet gonul rahatlığıyla acabildim. Ameliyat olmayı duşunen arkadaşların allah yardımcısı olsun oncesinde de sonrasında zor bı sureci var psikolojik olarak (psikolojik olarak cunku ben ağrı falan yasamadim)
Ozgur koldas labioplasti ameliyatım
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ozgur koldas labioplasti ameliyatım