Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı olmadan başarısız tup bebek denemeleri
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı olmadan başarısız tup bebek denemeleri
-
13-09-2022, 15:45:55Merhaba. Biz doktorumuzun tavsiyesiyle eşimde varikosel olmasına rağmen buyuk bir fark yaratmayacağını soylediği icin ameliyat olmadan tup bebek tedavisine başladık. 4. Embryomuz oluşmuştu. İlkinde 1 tane transfer edildi tutmadı. 2. Transferim cift embriyo transferi oldu 6. Gunumdeyim ama tuttuğunu duşunmuyorum. Şimdi sonuc negatif gibi duşunursek, kalan embriyoyu kullanmadan sperm dna hasar testi ve ameliyat işlerine gecmek istiyorum daha fazla vakit kaybetmemek adına. Malum ameliyattır ilaclardır sperm değerleri aylar sonra duzeliyor. Sadece şuna aklım takılıyor, once ameliyat işini halledip kaan aydosa dna hasar testi icin fln oyle mi gitmek lazım. Yoksa direkt baştan bi ona gorunup mu başlasak ameliyata kestiremiyorum. Tecrubelerinize dayanarak ne tavsiye edersiniz ? Dnadaki hasardan fln emin olup duzeleceği kadar duzelterek yeniden sıfırdan tup bebek tedavisine başlamak istiyorum, bu şekilde son kalan embriyo da muhtemelen tutmayacak ve boşuna onlarca ilac iğne alarak ve manevi olarak yıpranarak zaman geciriyorum