Arkadaşlar Merhaba.
Ben 45 yaşımdayım. 3 ay once televizyon programında doğal tup bebek tedavisini anlattığını gorup Cağdaş Bey ’den randevu alıp gittim. Cağdaş Bey ’e gidene kadar 6 tane tup bebek denemem vardı. Cağdaş beyle ilk konuştuğumuzda doğal tup bebek tedavisini anlatıp ilacla tedavi yapmayacağını vucudun kendi buyuttuğu yumurtalara toplayacağını, 5. gune gitmeyen embriyoları transfer etmeyeceğini bıkmadan usanmadan uzun uzun anlattı bize. Kendisi asla 5. gune gitmeyen embriyoyu transfer etmeyeceğini soyledi bize. 5. demememde daha once denediğim doktorların hepsi 3. gun transferi yapmıştı. Cağdaş bey kendisine ve ekibine cok guvenen bir doktor ve asla hastalarına para odaklı yaklaşmıyor. 14 gun suren tedavi sonunda alınan 2 yumurtanın ikisi de beşinci gune ulaştı. 3 embriyoyu dondurup beni transfere hazırladı. daha onceki doktorlar bu kadar detaylı bir hazırlık sureci yapmamıştı. Herşeyimi araştırıp kendisi ikna olduktan sonra parası icin değil gercekten gebelik getireceğini duşunduğu icin transfer yaptı. Şu an 44 yaşında 8 haftalık gebeyim. Size tek diyeceğim 7 yıl başka doktorlarda zaman kaybetmişim. 44 yaşında bebeklerimin kalp atışlarını cağdaş bey ve ekibi sayesinde duydum. Hastasını sonuna kadar dinleyen bıkmadan usanmadan dinleyen para odaklı olmadan her saat ekibine ve kendisine ulaşabiliceğiniz nadir doktorlardan. Doktor doktor gezmiş birisi olarak soyluyorum. Bana 44 yaşında annelik duygusunu cağdaş bey sayesinde yaşadım.
Doktor Cağdaş Aslan - İlacsız Tup Bebek
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Doktor Cağdaş Aslan - İlacsız Tup Bebek