Herkese merhabalar hanımlar
28 yaşındayım 6 yıllık evliyim Ankara ’da devlet hastanesinde 2 negatif aşılamadan sonra tup bebek kararı aldık ve bu ay icinde transferim gercekleşti. 7 nisan Perşembe gunu adet 2. Gununde gittim gonalf 150ml ve menepur ile tedaviye başladım 11 nisan pazartesi gunu ilk kontrolum vardı ve gittiğimde 8 yumurta sağımda 3 yumurta solumda sayıldı ve o gun hem yumurta olgunlşamasını onleyici iğne hemde gece 11 de catlatma iğnesi vurulmamı istediler ve carşamba gunu opu yumurta toplama işlemi yapıldı 2 adet yumurtam cıktı ve 1i dollendi 3. Gun transferi icin cumartesi gunu cağırdılar ve doktorum sonucun boyle olacağını beklemyiyorudm yumurtam iyi ile ortanın arkasındaymış ve transferini yaptım hayırlı olsun inşallah olur ama olmazsa seninle farklı bir yontem denicez dedi ve orda butun hayaller yerle bir oldu. Pazar ve pazartesi fazlaca kasık ağrısı cektim şuan fazla bişey yok bu arada Protestan ve folic kullanıyorum. İlk denemem sizce benim durumum cok mu umutsuz🥹 28 nisan test gunum cevap bekliyorum
3. Gun Embriyosu Transferi (devam eden) hikayem
Tüp Bebek0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- 3. Gun Embriyosu Transferi (devam eden) hikayem