Tup Bebek Merkezleri Tup bebek 1. Deneme korkuyorum
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup Bebek Merkezleri Tup bebek 1. Deneme korkuyorum
-
13-09-2022, 15:31:21Merhaba arkadaşlar oncelikle 1.5 yıldır evliyim bebiş istiyoruz ama hic olmadi bir kac kez konu acmıştım ama malesef yinede olmadı eşimin sperm hızı iyi değildi bazı doktorlar zor bazıları ise olur demişti artık kafayı yemiştim 6 ay takviye kullandık bekledik sonra tup bebeğe karar verdik gercekten anne olmak istiyorum yaşım 21 kucuk gelebilir size ama ben gercekten istiyorum herkesin kucuksun niye bu kadar acele ediyorsun demelerinden sıkıldım.. neyse bahceci Hastanesi'ne karar verdik başarılı bir yermiş doktor icin on goruşme yaptık Sabri hoca benim değerlere baktı tupler acık hormon iyi amh 2.76 cok iyi dedi eşime baktı sperm sayısı iyi ama hız iyi değil dedi bununla dolenme olmayabilir dedi zaten orda yikldim urologtan tedavi gorsun sonra bakalim ama yine sperm testi istedi bakalım 6 ayda ne değişmiştir diye bizde verdik cok dua etim Allah'ım iyi ciksinda tedavi gormeden tup bebeğe gecelim diye neyse aradılar akşam sperm tup bebek icin yeterli duzelmiş tedavi gormeye gerek yok dedi cok mutlu oldum bu şubata tup bebeğe başlıyoruz regl olmayı bekliyorm ilk defa hemen regl olayım diye heyecanlıyım neyse size sorum bu olucakti benden yana hic sıkntı yok yumurtalrimda iyi eşimin tup bebek icinde yeterli şansım nasıl olur korkuyorm olmazsa diye cunku 30 bin TL nerdeyse gidicek birdaha olursa zor olucak bizim icin maddi manevi uzuluruz ben cok korkuyorum cok aşamalimi ne yapmam gerekiyor hic bir fikrim yok bana tavsiyelerinizi verebilirmisiniz birde dondurlmus embriyo yapılacağını soylemişti doktorum kac ay bekletiyolar genelde heyecandan sormayı unutmuştum şubata başlarsam acaba nezaman tarnasfer olur lutfen yardımcı olurmusunuz cok uzun yazdım hakkınızı helal edin