Merhaba arkadaşlar, benim maceram 2018 temmuz ayında başladı. Evlendigimden beri hic korunmadim, ilk 1 sene normal denildiği icin bekledim ve doktora 16. ayımda gitme kararı aldım. Tahliller, filmler derken kimi pco dedi kimisi hicbir sorun yok dedi. En son pco denildi ve once 3 kez hap daha sonra 3 kez aşılama denedik tabi ki hep negatif sonuc aldık. Bir kez olsun kimyasal dahi gorememistik. Bu arada eş faktorunden yana da hicbir sorun yoktu. Yumurtalar gelişiyor catlıyor spermler kaliteli ama tutmuyordu Sonunda devletin şartlarını yerine getirince tup bebeğe geciş yaptık, evraklar hazırlıklar 3 ay surdu. İlk denememdi cok heyecanliydim, 30 yumurta toplanmıştı fakat ohss sendromuna yakalandım 10 gun kadar hastahanede yattıktan sonra doktorum 2 ay ara verdi toparlanmam icin. Ben onu 3 aya cıkardım cokda iyi oldu. 8 embriyo gelişmişti 5. Gun embriyosu donduruldu. Bu sefer de transfer hazırlığına başladım ve o gun geldi cattı transfer gercekleşti Cok şukur ilk deneme de tuttu O kadar umutsuzdum ki daha transferin 3. Gunu resmen regl sancılarım oluyordu. Olmadı kesin adet olcak diye beklerken dayanamadım 7. Gunu gittim kan verdim sonuc pozitif olunca dunyalar benim oldu değer artışını takip ettik şuan icin iyi gidiyor. Rabbim benim gibi isteyen, bekleyen, cabalayan, dualar eden butunnnnn kardeşlerime bu duyguyu yaşamayı nasip etsin Her zaman dualarımda olacaksınız, inanın zamanı gelmeden yaprak gercekten kıpırdamıyormus. Daha oncelerden tedavi goren cocuk isteyenlerin profillerine baktığımda coğunun gecte olsa hamile kalıp hatta doğumunu bile yaptığını gorup mutlu oluyordum. Ve işte o kernavana bende katıldım. Gun gelecek arkadaşım sende bu kervana dahil olacaksın ve senden sonrakiler de seni gorup umudunu tazeleyecek. Yeter ki inanmaktan ve uğruna mucadele etmekten asla vazgecme. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, dualarım sizinle