Merhaba Arkadaşlar, ben sizlere yardımcı olabilmek amacıyla bu siteye uye olmayı istedim. Daha onceden sizleri takip ediyordum. Ben de 3.5 yıldan beri cocuk ozlemi duyuyordum. 34 yaşında ve 7 yıllık evliyim. 1 kere aşılama yaptık, Dr'um Mehmet Ali Şukuroğlu cocuğunuzun olmaması icin hic bir sorununuz yok son aşama tup bebek tedavisi dedi. Bu sene başında eşimle tup bebek yapmaya karar verdik.Ongoruşmelerden sonra Bursa Acıbadem Hastanesi'ndeTup Bebek konusunda uzman olan sevgili doktorum Doc.Dr.Şahin Zeteroğlu'yla tanıştık.Canayakın ve sempatikliğin arkasında uzmanlığını goruyorduk. Şimdiye kadar araştırmalarım sonucunda bizi sadece her konuda tatmin eden tek doktor diyebilirim. Tedaviye nasıl başlayacağımızı neler yapmam gerektiğini bize anlattı.İlk hissettiğim duygu pozitif bir başlangıc ve doğru secim yaptığımız oldu. 1999 senesinde kist ameliyatı olmuştum, ameliyat sonrasındaki ultrasonda sol overimin kucuk olduğunu soylemişlerdi. Şimdiye kadar sol yumurtalığımı goren bir doktor olmadı. Beni daha da mutlu eden neydi arkadaşlar, Hocam Zeteroğlu tedavi esnasında sol overimi gorup bu overden de yumurta oluşumunu sağlamasıydı. İnanılmaz birşeydi bu. Transferim 23 Mart'ta yapıldı hemşirelere ve doktoruma sonucumun pozitif olacağını soyledim. Her zaman hep pozitif oldum. Hic negatif bir duşunce hissetmedim.Tabi ki bu duyguyu ileten Şahin Bey'di. O gun benle beraber 6 kişiye transfer yapılmış ve 5 imizin sonucuda POZİTİF ti. Mukemmel harika birşey, anne ve baba oluyoruz, duyduklarıma inanamadım, Allah'ım sana şukurler olsun bize bu mutluluğu tattırdığın icin. Tabi kii Şahin Hocama minnettarım. Acıbadem'de bana emeği gecen herkese şukranlarımı sunuyorum. Şimdi 16 Nisan'ı bekliyoruz bakalım bizimle bu guzel hayatı paylaşacak kuzularımın kac tane olacağını oğreneceğiz.O kadar guzel bir ilgi ve alaka var ki, bu duyguları sizinde tatmanızı istiyorum. Bana lutfedilen bu harika duyguyu isteyen tum ailelere tatması icin Allah'a dua ediyorum. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin tum isteyenlere...