Her daim pozitif duruşuyla işini severek yaptığı her halinden belli olan tam bir profesyoneldir. Diğer taraftan kemik kadrosu hic değişmeyen başarılı ekibi de işini tamamen iyi bilen ve uygulayan tecrubeli hemşirelerden oluşmaktadır.
Şahin bey, iyi bir kadın doğumcu olmanın yanı sıra hastasıyla kurduğu olumlu iletişimiyle, moral ve motivasyon kaynağı olup hasta ruhundan anlayan sağlam bir psikologdur aynı zamanda.
Bir doktordan beklenebilecek tum iyi ozellikleri barındıran bu guzel insan, tup bebek yontemiyle bebeğimize kavuşmamızı sağlamış ve bu yolda yaşadığımız hayal kırıklıkları sonucu her duştuğumuz anda elimizden tutmayı başarmıştır. Bence bu nedenledir ki, Şahin bey bitti demeden bitmez

Tum seruvenimiz boyunca umutsuzluğa kapıldığım her an, beni yureklendirmiş ve sonucunda mucizeler yaratmıştır. İlk mucizesi, sağlıklı bir hamilelik donemi sonunda bebeğimi normal doğum yaparak ve epidural bile kullanmadan, sağlıklı bir şekilde dunyaya getirmemi sağlamasıdır. En buyuk sancıyı cektiğim anda eminim başka bir doktor olsa, benim icin surecin uzayacağını dikkate almaksızın epidurale yonlendirirdi. Ancak oyle bir motive etti ki beni, o kadar sancıyı cekip normal doğum yaptığıma kendim bile hala şaşırıyorum

Şu gunlerde ise ikinci mucizesi olan ikiz bebeklere gebeliğimle başlayan bambaşka bir guzelliğin icindeyiz sayesinde. Doğum yapmama sayılı haftalar kaldı artık. Bu surecte ise Şahin bey, yakından takip etmeye devam etmekle kalmayıp, her telefonuma ve mesajıma cok kısa surede cevap vererek tum soru ve sorunlarımı yanıtlamada eşsiz bir performans gostermeye devam etmekte