Merhaba kızlar, 3 senelik evliyim. 1 sene korunduk sonra denedik surekli lekelenmelerim şikayeti ile doktora gittiğimde myom olduğunu ve duşuk amh saptandı. Bu surede cok hastane cok doktor gezip cok araştırma yaptım ama illa ameliyat onume cıktı. 3 cm miyom 4 cm 5 cm diye buyuye buyuye 9 cme ulaştı. Ameliyat oldum 6 ay koruncaktık ameliyat dolayısı o surede kontrole gittiğimde 4. Ay normalde 2 sene sonra en erken tekrar cıkar miyomlar demişti doktorum ama malesef 4. Ayda tekrar miyomlar oluşmuştu. Her ay gittiğimde coğalıyor ve en son patates torbası kadar cok dediler. Bu ameliyat ne işe yaradı anlamadım. Her neyse şuan kucuk olduğu icin onemsiz ama elini cabuk tut tedavi icin rahmin bozulmasın dediler. Duşuk amh ile doktorlar hep tup bebek onerirken bir doktor aşılama onerdi bizde denedik ama tutmadı tabi. Şimdi 2 ay araya zaman koymak dinlenmek istedim 3 aydır klomen catlatma iğneleri gunde 8 tane ilac derken vucudumu arka arkaya yormak istemedim. Bu 2 ayda yumurta kalitemi arttırmak istiyorum ama merak ettiğim bir konu var bu şekilde normal yolla hamile kalanlar varmı ne yaptınız ne onerirsiniz bu arada amh, 0.82 idi ameliyattan sonra 0.77 oldu. Eşimde bi sorun yok. Aynı durumdan muzdarip herkes birbirine destek olsun diğerleri malesef anlamıyor tecrubelerinize muhtacım..