arkadaşlar gebelik tedavisi goruyorum 2 aşılama oldum sonuc (-) Doğal yolla gebe kaldım 3 aylık olunca kurtaj oldum boş gebelikti. kandeğerlerim gayet muazzam iken bir turlu cocuk oluşamadı.( bunuda doktor tsh 'a bağlıyor) derken formda arkadaşlar hayıt suyunu onermişler duyduklarını uyguladıklarını vs paylaşmışlar derken 3. aşılamaya hazırlanıyorken 2 ay evveli hayıt suyuna başladım faydası olacağına inanarak ki aşılama oncesi tahlil sonuclarım da yumurta rezervim iyi cıkmış yukselmiş guzel haberdi ki diğer yanda tsh yuksek gebe kalmayı enggeller ilac tedavisi denildi ki buda hayıt suyundan mı diye duşunmeden alamadım kendimi cunku oncesi boyle bir problemim olmamıştı. ilk ay ilac tedavisi sonucu duşuş başladı 2 hafta ilac dozu yukseltilip tekrar tahlil icin hastaneye gidecektim ve emin olmak icin hayıt suyuna başladım tekrar en azından kansonucuna gore tsh mı yukselten o ise anlayacaktım kotu tarafıda 2 hafta da 1,5 ay geriye gidecktim goze alarak 2 hafta sabah akşam hayıt suyunu ictim ve bugun tahlil yaptırdımki tsf ilk gunden daha da yuksekkkk ve doktor şaşkın doz yuksek olduğu halde duşen değer nasıl fırladı diye itiraf ettim tabi hayıt suyu kullandığımı ve cok kızdı. bu sebeple tedaviye baştan ve yuksek dozlarla tekrar başladım. bilginize arkadaşlar her şey her bunyeye gore değil her duyduğunu uygulayan ben nekadar hata yaptığımı anlamadım buda 35 yaşında biri icin kaybedilmemesi gereken 3 ay oldu ki cok onemli bir sure bu. emin olduğum tek şek hayıt suyu tirod değerlerini yani TSH YUKSELTİYOR