Merhaba arkadaşlar;
Adet duzensizliklerim vardı evleneli 2 yıl olacak ve hem duzensizlik hemde cocuk icin dr gittim doktorum polikistikover olduğumu bir cok kistlerimin olduğunu soyledi.Hemen tedaviye başladık ilk adet cozucu verdi ve adetinin 3 gunu gel dedi ve bir takım kan tesleri yaptı.Daha sonra yasmin ve şeker ilacı kullandırdı yasmini 2 ay kullandım onun hemen ardından klomen tedavisine başladık ve ınofolic ,klomen adetin 3 gununde başladım 5 gun 1 kutu ictim,ınofolic ise sabah ac karnına klomen bittikten 5 gun sonra dr gittiğimde sol yumurtam gayet iyi buyumuştu ve catlatma iğnesi oldum ve doktorum gunler verdi birliktelik icin fakat sonuc negetif oldu.Doktorum bu sefer 2 kutu klomen sabah, oğle, akşam verdi yine aynı şekilde ic dedi (tabi bu sırada şeker ilacı ve ınofolic devamlı iciyorum) dun kontrole gittim ve daha yumurtam oluşmamıştı tabi moralim biraz bozuldu gecen ay hemen olup bu ay olmayınca şaşırdım ama dr oluşacak daha var deyip pazartesi tekrar gelmemi soledi ınofolic gunde 2 cıkardı ve şeker ilacınıda.Benim gibi olup tedavi surecleri geciren arkadaşlarım siz znasıl yontemler izlediniz yardım edin ve cocuk oldumu aranıza yeni katıldım ve cok merak ediyorum