Ust edit: Aslında bu başlığı kendi korkularım yuzunden acmıştım ama gelinen noktaya bakınca benim gibi olanların okuyacakları hep olumsuz sonuclanan orneklerin yanında bir tane de umut veren ornek olsun diye devam ediyorum yazmaya. İnşallah hep de boyle devam eder
Merhabalar. 19 aralıkta 2 tane taze 5. gun embriyosu transferim yapıldı. Bugun 14. gundeyim. Hcg değerim artıyor ama iki katı olmuyor. Bu durumda olup yine de hamileliği devam eden oldu mu acaba?
Aynı şeyleri yaşayanların iyi veya kotu sonucları merak ediyorum. Hem benim durumumda olanlar icin de konuşabileceğimiz bir ortam olsun.

Değerlerim,
7. gun 66.91
9. gun 80.88
11. gun 133.9
13. gun 238

Yarın yeniden kan vericem bakalım.

Edit: 15. gun 511.4
İlk defa ikiye katlandı. Birkac gundur sabahları cok hafif olan mide bulantısı bu sabah aşırı artınca tahmin etmiştim aslında değerimin guzel yukseldiğini.

İki gun sonra yeni bir testle devam..

Edit 2: 17. gun 1142
Bir onceki test gunumde midemin fazlaca bulandığını soylemiştim. Dun tamamen kesildi bulantım. İcime bi korku duştu, acaba hcg değerim duşuşe mi gecti diye. Cok şukur yine katlandı demek ki bulantı her gun olacak diye bir kural yok.

İki gun sonra son bir test, ardından kese inşallah
Edit 3: Bugun 18. gun, surpriz bi şekilde kese minnacık da olsa gorundu (hem de karından) bundan sonra kan testi yok, haftaya pazartesi yeniden keseyi gormeye gidiyorum.

Edit 4: 25. gun kese icinde bebek de gorundu karından. 2 embriyodan biri gitti artık bu kesinleşti, tek keseyle devam. 10 gun sonra kontrole gidiyorum, kalp atışını gorurum inşallah
Edit 5: Bugun 28. gun. Dun gece cok hafif bi kanamam oldu, ilk defa kanamam olunca korktum, bugun doktora gittim. Estrofemi kestiğimiz icin olabilir dedi doktorum. Ultrasonda baktık, daha da buyumuş. Uc gun once gordum daha ama bu kadar kısa zamanda bu kadar cok buyuyeceğini duşunmezdim. Kucucuk bi nokta da olsa kalp atışını da gordum cok şukur

Edit 6: Bugun 34. gun, yani 7+2. Bebeğim gayet sağlıklı, haftasına gore gelişmiş, kalp atışı da net belli oluyor. Ve şok, kesenin arkasına saklanmış, kendini gostermemiş ikinci bir kese daha varmış gec tutunmuş muhtemelen, gelişimi 6+5 dedi doktorum. Ama onun da kalp atışını cok net gordum. Kesesi kucuk ama kendisi buyuk. Hala şaşkınım oldu mu olmadı mı diye kendimi yerken şimdi ikiz anası oluyorum.

Edit 7: Bugun 9+4. Haftalardır o kadar yoğun ve ilacların bile fayda etmediği bir bulantı yaşıyorum ki.. Kusma da cabası. Eskisi kadar dakik guncelleyemiyorum o yuzden. Bazen bu bitmeyen bulantıdan sinirlerim oynasa da genel olarak mutlu ediyor eşimle beni. Hastaneye gitmeden, ultrasona girmeden ev konforunda 7/24 bebiklerin buyuduğunden emin oluyoruz cunku. Biraz zuğurt tesellisi gibi ama napalım Neyse. 9+0'da kalp atışlarını duydum bizim sıpaların. Aralarındaki fark da kapanmış, bir gun bile yok dedi doktor. 12. hafta cağırdı tekrar, ama bu aralar 2-3 gune bir serum yediğim icin sık sık goruyorum kerataları. Bir dahaki guncellemeyi cinsiyet icin falan yaparım inşallah

Edit 8: 20+1'den bildiriyorum, her şey yolunda cok şukur. Bugun detaylı ultrason vardı, iki bebiş de haftalarıyla uyumlu gelişiyor ve sağlıkları da yerinde. Cinsiyet birini daha once oğrenmiştik ama diğeri gostermemişti, bugun o da kesinleşti. İki oğlan geliyor Mide yanmalarım dışında sorunsuz bir hamilelik geciriyorum şukurler olsun. Bir dahaki ve son guncellememi de doğurdum diye yaparım inşallah hcg katlanmadı, tuttu mu tutmadı mı derken şimdi koca gobeğimle ikiz alışverişi derdindeyim, bugunumuze şukur. İnşallah benim gibi stresle araştırıp bu başlığa gelenlere umut olur..