Merhaba arkadaşlar... Durumumu nasıl izah edeceğimi dahi bilmiyorum ama konu acıp dertleşmek konuşmak istedim. 14 aydır evliyiz bebiş istiyoruz ilk zamanlarda vucudun alışması vs dedik bekledik ama gun gectikce umitsizliğe kapılmaya başladık eşimle. Eşim kan idrar verdi sonucları normal cıkmıştı. Ovulasyon testi yapmaya ve folik asit kullanmaya başladım. İlerleyen zamanlarda yine olmadı tekrar hastaneye gitme kararı aldık. Etlik zubeyde hanım hastanesi infertilite bolumune gittim kan aldılar sonuclarım yine normal cıkmıştı. Doktorum eşimin sperm vermesini istedi benim icin adet zamanı tekrar gelmemi sonrasında da hsg istemişti. Adet donemim de kan sonucum yumurtalıklarım hepsi normaldi. Hsg de herşey normal cıktı Allaha şukur. Eşim sperm verdi o arada sperm sayımız ileri hareketli sperm sayımız oldukca duşuk cıktı. Doktorum morfolojik muayene istedi gayet iyi cıktı ve ilac tedavisine başladık eşim icin doktorumuz emodex yazdı bir ay duzenli olarak kullanıp tekrardan kontrole gelmemizi istedi. Emodexle birlikte keci boynuzu ozu keci boynuzu kurleri yaptım inanın hepsi bir arada hatta zararı olur mu diye duşunuyorduk eşimle. Ve bir ay gecti duzenli olarak hepsini yaptık. Sperm verdik sadece sperm sayısın da ufak bi yukselme vardı. Eşimin doktoru direk tup bebek demiş aşılama da tutma olasılığının duşuk olduğu soylemiş genetik test ve tekrardan kan alınması gerektiğini soylemiş. Bugun eşimle birlikte bende sonucları kendi doktoruma da gostermek icin gittim. Benim doktorum da tup bebek dedi... Genetik icin bize ayın 25ine randevu verdiler. Şimdi hastanede bekliyoruz eşimin kan sonucları icin. Bilmiyorum ileri ki surec nasıldır nasıl devam etmek gerekiyor... Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...