Merhaba arkadaşlar, 14 mayısta tup bebek tedavisine başladım. 2 tane folikul vardı ama 1 tanesi buyudu. En son bu gectiğimiz pazartesi gunu ultrason ve kan tahlili randevum vardı. Buyuyen folikulum 19mm olmuştu. Kan sonucumda Lh 15 cıkmıştı. Doktor aradı carşamba yani bugun icin opu olacak ama yumurtanın erken catlama ihtimali var. Sen eşinle bu 2 gunu her ihtimale karşı değerlendir dedi. Bir de o gunu sabah cetrotide yapmıştım. Akşamda yine cetrotide yap dedi. 2 saat eczanelerde cetrotide aradım buldum akşam yaptım. Bu sabah operasyon oncesi ultrasonla bakıldı yumurta yok. Erken catlamış. Yine hayal kırıklığı, doktor bana "yumurtanın erken catlaması nadir olarak karşılaşılan bir durum, ozellikle senin gibi yumurtalık rezervi duşuk olanlarda daha sık rastlıyoruz" dedi. Ben doktorun ihmali olduğunu duşunuyorum. Benim gibi boyle bir durumla karşılaşan var mı? bir de pazartesi gunu ultrasonla bakınca sağ tupumde sıvı birikmesi gibi bir şey var dedi. Emin olmak icin opu işlemi esnasında bakacaktı. Şimdi doktorum 1 hafta sonra gel ultrasonla bakayım dedi. Ama ben oraya gitmek yerine rahim filmi cektirmek istiyorum. İstanbul da rahim filmi cektireceğim onereceğiniz iyi bir yer var mı? şimdiden teşekkur ediyorum.