selamun aleykum kardeşim size birkac tavsiye vermek istedim 1 yıldır rap muzikle ugrasıyorum yaklasık youtubeda mehmet veysel yazarak bakabilirsiniz
ilk defa kayıt almak isteyenler icin oncelikle
1-ilk defa yazdıgınız sozler sacma olacaktır kelime haznenizin gelişmesi icin surekli kitap okumalısınız
2-ilk kaydınız icin basit beat secmelisiniz ayrıca ilk kaydınızda ritim kacırma falan olacaktır bunu kafanıza takmayın herkesin ilk kaydı oyledir
3-ilk kaydınızı paylaşmanızı şiddetle onermiyorum cunku cok kotu eleştiri toplayacaktır ve gercektende herkesn ilk kaydı cok vasattır yani. kimse ilk kaydında eminem degildi o yuzden ilk kaydınız kotu olsa bile siz takmayın kafanıza yani sonradan gelişeceginize eminim.
4- gittiğiniz studyo tanıdık olursa daha iyi olur hem size kabinde yardımcı olurlar artı kayıt alırken beate beyninize işleyin ve soylerken ayagınızla ritim tutun boylece daha iyi olacaktır sizin icin
5- burda size ustadlık taslamıyorum sadece 1 yıldır yaşıyorum rap kulturunu yaklaşık size tavsiye veriyorum o kadar kendimi ustun gormuyorum beyler iyi gunler amacım rap kulturunun gelişmesi
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- ilk defa kayıt alacaklar icin