Merhaba arkadaşlar...3 kez tup bebek denemesinden ve 5 yıldan sonra,nihayet eşimi yumurta donasyonuna razı edebildim ve işte buradayım...Buradan forumu canlı tutarak birbirimize manevi destek olalım ve hepimiz bebeklerimize ulaşana kadar,hatta anne olduktan sonra bağlantıyı koparmayalım istiyorum,hadi Firdevs Hanım hastaları Mucizemm,Ozlemm,Fisay,adını sayamadığım tum arkadaşlar hepinizi bekliyorum...
Birbirimize dualarla,forumdan mesajlarlarla,en son arkadaşımız anne olana kadar destek olalım istiyorum...
Burada Firdevs Hanımla ve İrem Hanımla tup bebek,yumurta,sperm,embriyo donasyonuyla yola devam etmeye karar veren arkadaşlarla topik oluşturacağız,bilgileri eksiksiz,tedavi ve sonrasındaki sureclerinizi birebir paylaşırsanız hepimize faydası olacaktır.
Ayrıca daha once hamile kalmış veya doğum yapmış tum arkadaşlar da lutfen tecrubelerini paylaşsınlar,negatif olanlar da aynı şekilde...Bu bilgilerin hepsi ,bizim de tedavimiz icin ışık tutacaktır.
Kapımız herkese acık...
FORUMUMUZ ve TOPİĞİMİZ HAYIRLI,UĞURLU,BOL HAMİLELİ,TEKLİ,İKİZLİ,ERKEKLİ,KIZLI,BOL BEBEKLİ OLUR İNŞALLAH...AMİN.