Bir tup bebek başarısız
Dondurulmuş 2 embriyo transferi ile pozitif sonuc maceramı sizinle paylaşmak istedim şu anda 7 haftalık hamileyim cok şukur size ilk once ilk başarısız denememden bahsetmek istiyorum
Kendi araştırıp bulduğum konuşup guven duyduğum bir klinikti Yucel bey Bruksel tup bebek merkezi yorumları iyiydi konuştuk ve infertilite dedi ve eşimin molilitesi yani spermleri hareketsizdi bu sebepten ona sıkı bir diet sağlıklı şeyler sigarayı bıraktı sonrasınsa bitkisel bir ilac verdi sperm icin biz ne mi yaptık ne deniliyorsa aynısını iğneler kullanıldı yumurta toplandı 8 tanr toplandı 5 i dollendi finale 3 embriyo blastokist aşamasına gecti ve 1super kalite embriyo transfer icin ayrıldı bir 2 orta kalite embryo ise benim talebim uzerine donduruldu ilk deneme ve yaş faktoru 33 yaşında olmam nedeniyle 1 tanesi transfer edildi ama transfer sonrası sadece vajinal ovul verildiği icin daha adetime 3 gun kala kanamam oldu hemşireye ulaştım 50 mg bir progesterın iğne var onu yaptırın dedi kanama durmadı ne yazıkki dunyam başıma yıkıldı bu arada transfer sonrası 2 saat yattım ve cok sıkıştığım icin surgu istedim ve bana transfer ederken ekranda bişey gostermediler sonrasında ne yapmam gerektiğiyle ilgili son tedavime gore eksiklikler vardı ne zincirleme sonucu negatifi aldık buyuk bir yıkım yaşadık aslında ben herşeye hazırdım ama etrafta herkese soylemek en buyuk aptallığımdı birde insanların sacma tesellileri arasında boğulmak gorevi bana duşmuştu ne oldu olmadı mı ? gencsiniz daha boşver benim varda ne oluyor !!!gibi bi dunya sacmalığa coğu zaman sessiz kaldım yada icim kan ağlarken olsun canım yine deneriz

İlk goruşmemizde acıkcası bir yılgınlıkla geldiğim icin cok umutla bakmıyordum goruşme gayet iyi gecti ama onlar ne derse onu yapıyordum demiştim ki kimseye soyleme ve soylemedim sadece eşim ve ben işyerime surekli yalan soyledim oylesi inanın daha iyi
Dondurulmuş embriyolarımızı taşıdık eski merkezden
Estrofem e başladık son ilacjn 13. Gunu lucrin 3.75 baskılayıcı bir iğne batdı onu yaptırdık bir hafta sonra adet olmam gerekiyor dedi hemşire oylede oldu ve sonra adetin 2. Gunu kontrole gittik estrofem e ve daha bi cok ilaca başladık 3 gun sonra rahim hazırlamak icin crinone jel sonra corasprin sonra prograf ama tarihleri farklıydı başlamak icin hepsini gun gun yazmışlardı
6 gun sonra kontore gittim 3 gun sonraya transfer icin cağırdılar buyuk gun gelmişti icim rahattı ne deseler yapmıştım transfer edildi iki embriyo ve ultrason da nereye koyduklarını minicik bi balıncuk şeklinde gosterdiler Bulent bey guzel haberlerinizi bekliyorum dedi ve yarım saat sonra eve geldim transfer oncesi cişe sıkışmıştjm ama bir onceki transferimdekş gibi tutamayacak kadar değil orta sıkışıktım bu kez
Eve gittim yemeğimi hazırldım yedim bol iyi yıkanmış yeşillik bol et protein ağırlıklı kahvesiz caysız bir 12 gun gecirmeme gerekiyordu 12 gunde 3 kitap bitirdim zaman gecsin diye işyerinde kimseye belli etmedim tabi tfansfer cuma olmuştu ben ise o gun bir bahaneyle izin aldım haftasonu evde kendi işlerimi yaparak yemek bulaşık vs gecirdim asla ağır kaldırmadım 3 gun hic yıkanmadım 4. Gun ılıksuyla ayakta kısa bir şampuan durulanma şeklşnde yıkandım gunde 3 litre su ictim ama kabız olacağım diye korktum 2 gunde bir yarım olcek dupalac ictim recetemde alabilirsin yazıyordu ve duşu mutlaka ayakta alın ılık olması onemli cok bu arada 3 gunde bir pruloton depot 500 mg iğne kullandım
iğne olarak her akşam clexane 0.4 kullandım gobekten
Her sabah akşam crinone vajinal jel kullandkm
Avitamin kompleks verdi yine bulent bey folik asit vs ne ararsan var icinde sonra corasprin ve prografa devam ettim.
Bu arada estrofem e de devam ettim saatli planlı yaşadım aynı saatte kahvaltı aynı saatte akşam yemeği aynı saatte iğneler ilaclar 12 gun sonra kan verdim sonuc mailime geldi ve inanılmaz bir bicimde hamileydim betahgc 237 cıktı sonra 2 gun sonra tekrarladım yukselmesi gerekiyordu değerlerin 847 olmuştu ben 2 gun sonra tekrar yaptırdım ve 2380 cıkmıştı şimdi bugun keseyi gormeye gidiyoruz bana dua edin

Hamile kaldım ama en buyuk dualarımdan biri sağlıkla kucağıma almak yavrumu bir diğeride benim gibi anne olmak icin yapmadığı kalmadığını duşunen annelere hem umut olmak hem hepsinin hayırlısıyla hamile kalmasını ve anne olmasıdır rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu yazarken hala daha gozyaşları icindeyim hic umudumuzu kaybetmeden anne olmanın hayaliyle neler hissettiğinizi cok iyi biliyorum her adette neler yaşadığınızı hayal kırıklıklarınızı hamile arkadaşlarınızın size ayıp olmasın diye size mesafe koyduğunu insanlardan uzaklaştığınızı ve sizden sonra evlenip cocuk sahşbi olanların e hadi sıra sizde neyi bekliyorsunuz dediğini nasıl incindiğinizi eşinizle gorev haline gelme noktasındaki ilişkinizi bunların hepsini yaşadım ozellikle akrabalardan kactım ama hepsi bitti cok şukur sizi cok iyi anluyorum tanımadığınız biri olarak sizin soru sormanız derdinizi anlatmanız daha kolay olur belki ben sizi dinlemeye hazırım sizi anlıyorum kendinizi sevin cok kıymetlisiniz Bu arada ne belirti yaşadım hemen soyleyeyim hicbir belirti yaşamadım midem bulanmadı ateşimi her sabah olctum yuksek cıkmadı goguslerim hassaslaşmadı ve rengi 7 haftalık hamileyim hala acık ve aşırı hassasiyet yok hic bir belirti yok genellemeye dayalı sadece bel sırt ağrısın ara kasıkta kramp mide bulantım hala yok olursa herşeyine razıyım hayalim gercekleşiyor sonucta