Merhaba arkadaşlar ben ilk defa bir dr hakkında yorum actım ankarada tup bebek merkezi ve dr u arayışı olan arkadaşlara yol gostermek adına …
42yaşındayım ve anne olma hayali ile yanıp tutuşan bir kadınım bugun Ayşe Saltık ile goruşmem vardi ve keşke daha once kendisini tanısaydım diye pişmanım kendisi muhteşem pozitif ilgili guleryuzlu ve heycanlı birisi sizi o kadar detaylı inceliyor ve gozden bir şey kacmasın istiyor bilirsiniz merkezlere gidersiniz ve saatlerce dr beklersiniz heycanla girersiniz ve hic bir soru bile soramadan klinikten ayrılırsınız tedavi başlar ne yapıldı niye yapıldı bilmezsiniz sonuc husran olur muhatap bulamazsınız iciniz yanar hocaya soru soramazsınız kendisini baska bir arkadaşımin tavsiyesi uzerine coktanidim 41 yasinda basarisız baska bir merkezde 2 denemsinden sonra gozden kacirilian onemsenmeyen sebepler yuzunden ama Ayşe hocayla ilk denemede ufacık ama cok onemli dokunuslarla anne oluyor simdi sizi her an dinleyen her aradiginizda ulasabildiginiz herseyi konusabildiginiz ve gercekten muhtesem ozverili bir dr insallah bende kendisiyle devam ederek bebegime kavusucam tavsiyemdir ankarada dr arayanlar gônul rahatlığıyla gidebilir ve pişman olmaz