Merhaba kızlar burda yeniyim
Yaklaşık bir sene once eşimin azosperm olduğunu oğrendik 5 aydır tedavideyiz. Bahceci bulent erolda, azfc delesyonu var maalesef varikosel testis kucukluğu hormon bozukluğuyani anlayacağınız hepsi mevcut
Bulent bey ilac tedavisinin ardından tup bebeğe başlayalım tese ameliyatı icin gun vermedi henuz ama artık bir kac icinde oluruz tahminimce. Ama korkuyorum cunki testis kucuk ve bir kac tese olma şansımız yok bir tesede hallolması gerek tedavi yeterli gelmiyor sanki bana gore. Ote yandan bulent bey iyi ama sanki yetersiz gibi kafam cok ksrışık onuda karalamak istemiyorum cok tereddutteyim ama mersk ettiklerime istediğim gibi cevap alamıyorum bazen mesaj atıyorum cevap vermiyor cok fazla ilgilenmyor sanki. Bilemiyorum.mesela bir ayrıntılı sperm testimiz bile yok istmedi. Bende sordum neden istenmediğini cunki derecemix belli değil ileclar işe yaradımı acaba bilemiyoruz takip etmek cin en başta ayrıntılı test gerekliymiş mesela bunu zamanla fark ettim. Kızlar anlayacağınız doldum taşıyorum ne yapıcam nasıl bir yol izleyeceğim bilemiyorum korkuyorum.
Sizce ameliyatı olmalımıyız yoksa başka bir hastane başka bir doktor mu bakmalıyız ?