2022 Mayıs ayı cift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- 2022 Mayıs ayı cift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗
-
13-09-2022, 13:49:15Kızlar 10 Mayıs'a transfer tarihi verildi cok heyecanlıyım 2019 dan beri istiyoruz doktora da cok gittim kendi kendime sure de verdim ama sonuc yok 2021 de 2 aşılama oldum yine negatif kendime tekrar sure verdim yine bişey yok 2022 Şubat'ta bismillah diyip tup bebeğe başladık universitesi Hastanesi'nde tam opu anı covit pozitif cıktım belirtisiz covit yaşadım başka doktor buldum tamam yaparım derken onun anlaşmalı olduğu hastane de kabul etmedi opu sabahı elim boş geri dondum ve ertesi gun yumurtalar boşa gitmesin dedik ve aşılama yaptık yaaa yaaaa yine negatif ama ben durmadım adetin 3.gunu bu sefer ozel hastanede bi tup Bebek merkezine gittim ve hemen tedaviye tekrardan başladım 12 martta opu oldum 12 yumurta toplandı 8 i olgun cıktı 5 i dollendi bir tanesi 5. Gun diğeri de 6. Gun donduruldu 4aa ve 4ab kalite olarak adeti bekledik adetle transfer olucaktım ama adet bitiminde hsg mi yeniledik ve polip cıktı 7 Nisan'da histeroskopi oldum tekrar dan adet olmayı bekledim 22 Nisan da adet oldum ve şimdi inşallah bu sefer transfer aşamasındayız 10 Nisan'da cift emriyo transferi olucak ben baya ilac kullanıyorum benim gibi bunları kullanan var mı aranızda? Adetin 5. Gunu ile gunde 1 coraspirin ve dekort sabah akşam da cyclo-progynova iciyordum estrofem yerine bugun adetin 14. Gunu transfer tarihini belirlemiş olduk ve bugunle sabah akşam progestan fitil gunde bir oksapar 5 gunde bi pruluton Depot onu da vuruldum bugun gunde 3 kez dupaston sabah akşam prograf ve 3gunluk bi antibiyotiğim var azitro siz neler kullanıyorsunuz