Tup Bebek Merkezleri Tup bebek transferim
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup Bebek Merkezleri Tup bebek transferim
-
13-09-2022, 13:48:59Merhaba kızlar benim nisa'nın 4'unde yumurta toplama işlemi mi yapıldı toplam 20 tane yumurtam toplandı 12 tanesi sağlıklı 1 cikalite yumurtaydı 6 tanesi dollendi 6 tanesinin 3 tanesi 3 gun donduruldu geri kalan 3 tanesi 5 gun yaşamadı 16 Nisan'da ilk adetimi gordum yumurta toplamadan sonra ve ondan sonraki 2 ci adetimi bekledim transfer icin ve maalesef adet duzensizliğim olduğu icin haziranın 8'inde adet gordum doktorum transfer icin estrofem hap başladı ve belirttiği gunde progestan dex 25 mg iğne progestan 200 mg yumuşak kapsul hapı fitil olarak sabahki akşamki olmak uzere gunde 4 adet kullandırtı ve 27 Haziran'da 3 gun embriyosu 1 kalite embriyo transferim yapıldı kafam cok karışık tuttu mu tutmadı mı icimde bir yandan buyuk bir umut var Bir yandan buyuk bir umutsuzluk ilk iki gun kasık ağrılarım bel ağrılarım ve gaz cok fazla oldu ama dunden beri bu ağrılar birazcık hafifledi goğuslerde hassasiyet başladı var mı benimle beraber aynı gun transfer olan beraber hayırlı sonucu bekleyelim 7 temmuz est gunum İnşallah hayırlı sonuclar alırım Bayram hediyem olur Allah'ım Rabbim dileyen herkese versin