Kafamı cok kurcalayan bir konu var umarım yardımcı olacaklar cıkar:
Tup bebekte ilk denemem başarısız olunca doktorum hucre paneli denilen genetik testi istedi ve bu test sonucu, ikinci tup bebek denemesinde coraspine ek olarak gunde bir de oksapar iğne verdi. Bunu uzun sure kullanman gerekebilir dedi.
Ancak ikinci denemede oksapar kullanmama rağmen yine gebelik oluşmadı.
Sonra yaşadığım yer ve haliyle doktorum değişti. Ve yeni tedavide şukur ki pozitif sonuc aldım. Şu an 9. Haftadayız. Ancak bu son tedaviyi yapan doktorum oksapar (veya iğne formunda başka bir kan sulandırıcı) vermedi. Gecmiş hikayemi anlatmama, yapılan testi soylememe rağmen coraspin yeterli dedi. Şimdi bazen goruyorum oksaparı hamileliğin ilk uc ayı hatta sonuna kadar kullananlar var. Acaba bebeğimi tehlikeye mi atıyorum? Şimdi diyeceksiniz ki yeni doktorun testleri yapmıştır gerek gormemiştir, hayır, hormonlara baktığı klasik kan testi dışında extra birşeye bakılmadı.
Elimde gecmiş tedaviden kalan oksapar var bazen acaba kendime yapsam mı diyorum. Ama sonra Korkuyorum. Bir de elimde 2 kutu var o bitince ne olacak burda ilac yazdırmak veya recetesiz almak imkansız.
Nolur bilenler aydınlatsın bu oksaparı kullanmazsak ne olur duşuk riski yaratıyor mu?
Kan sulandırıcı kullanımı hakkında
Tüp Bebek0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Kan sulandırıcı kullanımı hakkında