MART 2022 Tup Bebek transfer olacak arkadaşlar oncelikle merhaba
33 yaşındayım. Haşimato tiroidi hastasıyım. 2.5 yıllık evliyim ve ilk 1 yıl anne baba olmayı duşunmedik. İlac kullanmadan yumurtlama gunlerime dikkat ederek korunduk. 2. Yılımızda istedik ancak bir turlu olmadı. Hsg cekimi yapıldı sorun yok, Amh değerim normal derken eşime spermiyogram testi yaptırmaya gittik, uroloğa muayene oldu. 1. Derece varikosel cıktı ve spermlerinde ileri hareket sınırdan biraz duşuk cıktı. Butun bu test,muayene,usg vb. derken ben o ay yani gecen yıl nisan ayında spontan ikiz gebeliğe hamile kaldım. Ne yazık ki duşuk riskim vardı ve sonrasında da kalp atımı duyamadık. 10. Haftada Haziran 2021 de gebeliğim sonlandırıldı. Oylesine yıkılmıştım ki. Surpriz bir şekilde bebeklerimin haberini aldığımda ne kadar mutlu olduysam, son anda da bir o kadar yıkılmıştım. Zor bir surecti.
Sonrasında ilk adetim oldu, tekrar denemeye başladık ve 8 ay gecti olmadı. Duşunduk, taşındık Ocak 2022 de adetimle beraber Tup Bebek merkezine gitmeye karar verdik. Benim tup bebek hikayem 21 Ocak 2022 de başladı anlayacağınız
Doktor ilk ay icin yasmin başladı, yasmin bitimi adetimin 2. Gunu kontrole cağırdı. Tedavime aynı gun 16 Şubat 2022 Gonal-f ile başladık. 19 Şubat 2022 de kontrole cağırdı. Yumurtalarım 10 ar mm olmuştu. Gonal-f devam ve 20 Şubat yani bugun icin Cetrotide de eklendi. Her akşam 2 sini gobeğimden yapıyor eşim 22 şubat salı gunu tekrar kontrole gideceğim. Muhtemelen 25 şubat Cuma Opu olur diye tahmin ediyorum. Her şey yolunda giderse de Mart 2022 ilk gunlerde transfer olur diye tahmin ediyorum. Umarım hepimiz icin her şey en hayırlı şekilde yolunda gider. Duygusal olarak hem cok heyecanlıyım, hem de burukluk var. Bir de gobeğimde iğne izlerimle, hepinizi kucaklıyorum.
MART 2022 Tup Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- MART 2022 Tup Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀