Merhaba arkadaslar,
Ben Bulent Tiras'ta 3 tup bebek denemesi, Halit Fırat Erden'de 1 deneme, Dr.yuksel bey'de Laporoskopi ve histereskopi oldum.
9 haftalık,( kromozom taraması yapılmış embriyo) bir duşuk yaşadım. Bu nedenle son denenemde Bulent Bey bağışıklık sistemimi baskilamamiz gerektiğini soyledi. Bunun icin transferden once başladım gebelik 12. Haftaya kadar gunde 2 tane prograf icmem soylendi. Yanında tabi herkese yazılan estrofem,cyrone jel,protuton, hibor3500 ve coraspin ile beraber.
Şu an 11+4 gunluk hamileyim ama endişelerim ilk gunden beri hic bitmedi. Birincisi cok fazla ilac kullanıyor olmam bebeğe zarar verir mi korkuyorum, bırakırsam da aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..
Acıkcası 12.haftadan sonra prograf'ı bırakınca eğer bir sorun ile karsilasirsam ya da allah korusun bu ilac nedeniyle bebekte doğum anomalisi ile karsilasirsam sizleri bilgilendirecegim. Ben cok fazla araştırdım ama hamilelikte prograf kullanımı ile ilgili hicbirşey bulamadım ingilizce birkac araştırma dışında. Bu nedenle bu konuyu actım. Soylenene gore Bulent Tıraş bircok hastasına kullandiriyormus ama kimse İnternete girmiyor demek ki
Allahim cocuk isteyip bu yolda yorulanlari,emeklerini gorsun hicbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah. .
(Bu arada kullanmış olup sağlıkla cocuğunu kucağına alanlar olduysa bu endişeli kulunun yureğine su sermek icin allah rızası icin paylaşsın. )
Prograf 1mg ile hamile kalanlar
Tüp Bebek0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Prograf 1mg ile hamile kalanlar