mrb kızlar.ne olur aranızda benim durumda olupta bebek sahibi olanlar varsa lutfen birşeyler yazsın delirmek uzereyim.25 yaşında 3,5 yıllık evliyim.1 yılın sonunda gectiğimiz eylul aynında klomen le hamile kaldım fakat uzun surmedi sevindim kanamam olunca hastaneye kaldırıldım sonuc olarak dış gebelik olduğu anlaşıldı 1 ay hastanede kaldım 2 doz iğne yaptılar surekli hcg takibi ve gebelik sonlandırıldı.ustunden 3 ay gecti drum hsg cektirmem gerektiğini soyledi 10 gun once cektirdim sonuc sol tupum acık fakat sağ tarafım doğuştan hic yok yani yarım rahimliymişim.1 yıl icerinde sayısızca ulturasonla bakıldı bir ay hastanede kaldım ama hic kimse anlamadı hsg olmadan anlaşılması mumkun değilmiş.10 gundur deli gibi araştırıyorum 10 tane farklı dr gittim.kimisi tekrar dış gebelik olabileceğini soyledi kimisi direk tup bebek yapman gerekli dedi kimisi tup bebek yapman birşeyi değiştiremez yarım rahim olduğundan bebek duşecektir dedi.ve en acısı diyelimki dış gebelik değil ve duşlmedi 9 ay taşıyamazmışım rahim yarım olduğundan erken doğum olurmuş bebek gelişmeyebilirmiş.yazarken bile nefesim kesiliyor sanki.beni kahreden tıp bu kadar ilerlemişken bu kadar ceresizlikte neyin nesi.Nettende cok araştırdım yarım rahimli olupta bilmeden hamile kalıp doğum sırasında anlaşılan kadınlarda varmış.rabbim kimselere yaşatmasın ama ne olur benim durumumda olupta ne yapmam gerektiğini bilen birileri varsa ne olur bişeyler yazın.delirmek uzereyim