Herkese merhaba, 44 yaşındayım ve bugun butun tavsiyelere ve kendi araştırma sonuclarıma gore Dr Nurettin Turktekin e gittim. ilk goruşmemizde muayene sonrası bana şunları soyledi; duşuk over rezervi sebebiyle yumurta sayımız kısıtlı , zamanımız dar. sizi adetten bağımsız olarak takip edeceğim , her 15 gune bir kontrole geleceksiniz ve yumurta sayısı verimli olduğunda doğal tedavi ile yumurtalarınızı buyuteceğiz ve embriyo havuzu yapacağız. sizin yaş grubunuzda mutlaka doğal tedavi yapıyoruz aksın halde yuksek doz kesinlikle onermiyorum. bir sonraki kontorumu adetten 1 hafta once verdi. allahtan duzenli adet goruyorum. bana bugun vitamin d, magnezyum, b vitamini ve folik asit taksileri başladı. ben hayatımda ilk kez bir doktora bu kadar ısındım ve bilgilerini hayranlıkla dinledim. tedavi sureclerini sizinle detaylı paylaşıyor olacağım. kısaca umutluyum yaşıma ve herseye rağmen doktorumun tecrubesi beni umutlandırdı. bana ornek gosterdiği dosyaları incelediğimde benim yaş grubumdaki hastalardan cıkan yumurta sayısı ve akabinde embriyo kalitelerini gordum. şimdiden bu yola baş koyan herkese hayırlı olsun inşallah diyorum