Bir cok kişi hamile kalacak (Kurlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Bir cok kişi hamile kalacak (Kurlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum
-
13-09-2022, 13:15:44merhabalar herkese arkadaşlar kendimden bahsetmeden once şunları soylemek istiyorum sizlere burası oyle bir topik olsun istiyorum ki once herkes kendinden bahsetsin ve hamile kalamamak icin sebebi neyse onu yazsın yaşadığı tedavileri vs yazsın ve başta ben olmak uzere (yaşadıklarımdan ve paylaştıklarımdan edindiğim tecrubeyle) herkese yardımcı olalım istiyorum herkes kesin kararlı olsun ve dualarımızı ve inancımızı katarak bitkisel kurler uygulayarak bir cok kişinin hamile kalacağına inanıyorum ben herkese elimden geldiğince tek tek cevap vermeye kararlıyım aynı zamanda sizlerden de destek alabileceğimi umuyorum burası cok samimi bir topik olacak diye duşunuyorum ve bir cok kişi hamile kalacak ama once şuna inanmalıyız herşey allahtan, sebepsiz infertilite olanları duşunun neden neden neden sebebi belli değil ama hamile kalamıyor orneğin tup bebeği duşunun yumurtalar toplanıyor spermler toplanıyor cam tuplerde dollendiriliyor ve embriyolar oluşuyor rahme transver ediliyor birde bakıyorsunuz tutmamış neden neden dr lar %60 diyorlar %100 demiyorlar tup bebeğe o %100 luk pay işte rabbimize ait o izin vermediği ve istemediği surece hic bişi olmaz bu yuzden once arkadaşlar rabbimizden umit etmeliyiz inanmalı ve istemeliyiz karamsarlığa kapılmamamlıyız yani nasıl soylesem biliyorsunuz ki rabbimizin mucizeleri cok karamsarlığa kapılırsak bunu hice saymış oluruz hemde negatifliği cağırmış oluruz umitli olacağız ki rabbimizden umit etmek onun cok hoşuna gidecektir ve ben size yemin ederim en olmayacak şeyleri bile inanarak istediğimde bana nasip etti rabbim o yuzden ilk kuralımız inanmak olsun umit etmek karamsar olmamak olsun ve hayal kırıklığına uğramamak icinde sloganımız yeni aylara yeni umut yetiştiriyoruz olsun tammamı kızlar ilk kuralımız bunlar biraz sonra kendimi anlatacağım size ama oncesinde bişi anlatmak istiyorum kısaca (bir gun hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca cıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar cocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim cocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa sole onlara hic bir zaman dol tutmayacaklar ve Musa bunu cifte anlatıyor boyunları bukuk kabul edip donuyorlar aradan 5 yıl kadar geciyor yine boyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu cift yanlarında 4 yaşlarında bir cocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu cift hic bir zaman dol tutmayacak demiştin ama onların cocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana ole dedim gercektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden umitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor) sonuc itibari ile arkadaşlar bunun gibi bir cok hikaye var belki gercekde değildir rivavettir ama sonuc olarak anlatılmak istenen şey aynı inanmak rabbimizden istemek ondan umit etmek ve dua cok onemli bu uğurda elimizden geldiği kadar dua edelim, bu anlamda hepimizin sorunu farklı olacağı icin uygulayacağımız kurler farklı olabilir ama edeceğimiz dualar aynı olacak en başta tesbihlerimiz olacak ya şafi - ya musavir -ya halik - ya bari ve ya mucib bunların anlamlarınıda yazacağım size