Erkek İnfertilitesi Klinefelter sendromu 47XXY
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi Klinefelter sendromu 47XXY
-
13-09-2022, 13:15:39Merhaba arkadaşlar 13 aylık evliyim evlendiğimden beri cocuk istedim 4 ay sonra yumurtlama testi yapmaya başladım her au duzenli yumurtladigim halde 4 ay da oyle boys gecti doktora gittim hicbir sorun yok eşin gitsin dediler ve olanlar o zaman oldu. Sperm testi yapıldı ve sonuc kocaman bir 0 teşhis azospermi. Dunyam başıma yıkıldı evet her sorun kendine gore zor ama o test de sıfırı gorduğum an hic bilmediğim halde icimi o kadar buyuk bir sıkıntı sardı ki. Vesselam olduğumuz şehirde bi prof ile tedaviye başladık genetik test yapıldı sonuc 47xxy klinefelter denildi. 4,5 ay arimidex kullanıp tese onerdi buradaki doktor. Ama icimize sinmeyen şeyler vardı doktorda. Bizde istanbula bulent tıraş a gittik. Olduğumuz şehir %40 cıkar derken bulent hocanın beraber calıştığı tansu gudelci %50/%60 sans dedi. Bu durumdakiler bilir %1 fazlalık bile insana umut verir. Benim hikaye boyle şuan yumurta uyarılıyor iğne tedavisinde 6 gunum. Toplama gunu istanbula gideceğiz eşim micro tese olacak. Bizim durumumuzda olan varmı bulent hocaya tansu hocaya gidenler varmı. İlac tedavisi olarak ne gordunuz biz arimidex ve andromax diye bi vitamin kullanıyoruz.