Cıktığı gunden yana buyuk teknik sorunlar ile karşılaşılan ve oyuncuların buyuk tepkisini alan Mafia 3‘un yeni guncellemesi ile Nvidia ekran kartlarındaki performansı %11 artıyor. Bu guncelleme ile oyunu bilgisayarda oynamayı tercih edenler icin oyun daha optimize hale gelecek.
Senelerdir beklenen ve yeni bir yapımcı studyosu ile Hangar 13 tarafından geliştirilen, 2K Games tarafından piyasaya surulen oyun cıktığı gun 30 FPS kilidine takılmıştı. Daha sonra yeni bir guncelleme gelmiş ve bu kilit kaldırılmıştı. Ancak oyun ile ilgili sorunlar bununla bitmedi.
Cıkışı verilen tarihe uymak icin aceleyle yapılan Mafia 3‘de bulunan hatalar, oyunun en sıkı hayranlarını bile uzecek seviyedeydi. Bu durum karşısında Hangar 13, 2K Games ’in kendilerini acele ettirdiğini one surerek onları suclamıştı.
Ancak bu karşılıklı atışmalara rağmen yeni bir guncelleme yayınlandı. Bu guncelleme oyunun arayuzunu, ışıklandırma hatalarını ve performans hatalarını duzeltiyor. Aynı zamanda bu guncelleme ile NVIDIA ekran kartına sahip bilgisayardaki oyun performansı minimum %11 maksimum %15 arasında artıyor.
Oyunun grafiğinin boğukluğu ve cok fazla ışıklandırma ile goz yoran hatalar duzeltilirken, grafikte indirgendi ve bir miktar downgrade calışması yapıldı. Bu calışmalarla birlikte oyun daha stabil bir hale gelmiş oldu.
Yeni gelen guncellemeye Steam uzerinden erişebiliyorsunuz. Guncellemeye rağmen halen işlemcinin fazla ısınma sorunu devam ederken bunu onumuzdeki gunlerde cozeceklerini duşunuyorum.
Mafia 3 optimizasyon sorunu
Oyun Yardım0 Mesaj
●7 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- Mafia 3 optimizasyon sorunu
-
12-09-2022, 17:39:51