Merhabalar, bugun cok sık karşılaşan bir sorunu irdeleyip cozmeye calışacağız. Her ne kadar GTA V cıkmış olsa da cevremde bilgisayarı kaldırmayan ve halen buyuk bir zevkle GTA IV oynayan arkadaşlarım var, bu bir şey değil San Andreas oynayanlar bile var onlara hic girmeyeceğim tabi..
Oncelikle eğer Windows klasorunuzun icindeki System32 klasorunde xlive.dll ’nin olup olmadığına bakın, eğer yoksa internetten bu isim ile aratarak indirin.
Eğer halen cozume ulaşamadıysanız Microsoft ’un sitesinde Games For Windows Live Setup adlı dosyayı indirerek kurun ve Xbox hesabınızla giriş yapın. Eğer halen sorun cozulemediyse, Google ’de aratarak xliveless-0.97b adlı dosyayı indirerek GTA IV‘ı kurduğunuz yere ki eğer kurulumda değiştirmediyseniz C:Program FilesRockstar GamesGrand Theft Auto IV dizininde olacak, o bolmeye atın.
Bu uc aşamadan sonra artık garanti olarak sorununuzun cozulmuş olduğunu umuyorum. Eğer bu adımlardan sonra hata alıyorsanız “duzelmedi” demeden once hatanın ismine tekrar bakın, eğer sisteminizde başka bir sorun varsa hatanın ismi değişecektir bu kez de o hataya bir cozum arayalım..
GTA IV FATAL ERROR: WS10 Hatası ve Cozumu
Oyun Yardım0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- GTA IV FATAL ERROR: WS10 Hatası ve Cozumu
-
12-09-2022, 17:39:14