OYUNLARDA OYUNUN CALIŞMAYI DURDURDUĞUNA YONELİK HATA
Bir oyunu oynarken oyunun calışmayı durdurduğuna yonelik hata alıyorsanız, veya henuz oyun acılmadan boyle bir hata alıyorsanız bunun pek cok sebebi olabilir. Orneğin bilgisayarınızın izinleri, virus programı ile ilgili bir problem soz konusu olabilir. Yani uygulamanın doğru calışmasını, bazı oyun dosyalarını tehdit olarak algılayıp sisteminiz bu uygulamayı sonlandırmış olabilir. Bir diğer olası durum ise bilgisayarınızın donanımsal ozelliklerinin oyunu oynamak icin yeterli olmamasıdır. Eğer donanımınız yeterli duzeyde değilse, ozellikle de grafik kartı hususunda ciddi bir probleminiz varsa oyun kendini başlatmaz veya oyundan atar. Bunun sebebi sisteminizin oyunu oynayacak guce sahip olmamasıdır. Bu gibi durumlarda hangi oyunda hata alıyorsanız ilk olarak o oyunun sistem gereksinimlerinin neler olduğuna bir bakmalısınız. Sistem gereksinimleri karşılamıyorsa o zaman maalesef o bilgisayarla oyunu oynamanız pek mumkun gozukmuyor.
Son olarak bu gibi hatalarda işletim sisteminizin tum driver yazılımlarının kurulu olduğuna ve guncel olduğuna emin olmalısınız. Aynı zamanda Directx surumlerinin, Microsoft Visual C+ surumlerinin bilgisayarınızda guncel bir bicimde kurulu olması gerekmektedir. Son olarak eğer oyunu korsan indirdiyseniz veya korsan olmasa bile iyi optimize edilmiş bir oyun değilse ve henuz daha tam guncellemelerden yararlanmadıysa da oyundan kaynaklı olarak bu tarz hatalar alabilirsiniz.
Oyunlarda Calışmayı Durdurdu Hatası Cozumu
Oyun Yardım0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- Oyunlarda Calışmayı Durdurdu Hatası Cozumu
-
12-09-2022, 17:38:40