Valorant baş direktoru Joe Ziegler, 8 yıldır başında olduğu oyundan Riot'un gizli bir projesinde calışmak icin ayrıldığını duyurdu.
Valorant baş direktoru Joe Ziegler, 30 Aralık tarihinde Valorant'daki gorevinden ayrıldığını Riot'un resmi sitesinden duyurdu. 8 yıldır Valorant'ın baş direktorluğu gorevini yuruten Ziegler'in Riot'un hangi projesinde calıştığı ise merak konusu. Riot'un an itibariyle Project L adındaki bir dovuş oyunu, bir League of Legends MMO'su ve Project F adındaki başka bir proje uzerinde calıştığı biliniyor.
Valorant baş direktoru Joe Ziegler adı duyurulmamış bir Riot Games projesine geciyorZiegler acıklamasına şoyle devam ediyor:
" 8 yıl boyunca VALORANT uzerinde calışıp, oyunu sıfırdan ureten bir suru tutkulu ve kararlı geliştiriciyle beraber size hakettiğiniz oyunu vermeye calıştık. Şimdiyse Valorant baş direktorluğu unvanını sevgili dostum Andy Ho'ya emanet ediyorum."
Ziegler'in acıklamasında geciş yapacağı gizli proje hakkında şu cumleler yer alıyor:
" Ben Valorant'ın oyun dunyası uzerinde bıraktığı olağanustu etkiyi devam ettirecek yeni bir projeye geciş yapıyorum."
Ziegler'in sozlerinden, Riot'un hali hazırda "bilinen" gizli projelerinden birine gectiği izlenimi oluşsa da kendisinin tamamen farklı bir projeye geciş yaptığını iddia edenler de var. Ziegler ayrıca, Valorant ekibinden ayrılıyor olsa bile oyunun geliştirilme surecine elinden gelen desteği vermeye devam edeceğini belirtti.
Valorant baş direktoru gizli bir Riot projesinde calışmak icin gorevinden ayrıldı
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Valorant baş direktoru gizli bir Riot projesinde calışmak icin gorevinden ayrıldı
-
12-09-2022, 16:01:20